piranha 0 Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 http://narwhals.sh1.pl/ Ryje łep Mi tam wpadlo w ucho Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dobra koniec tego, już nigdy nie kupię nic od gigabyte'a. Teraz jeszcze muszę ciułać kasę na nowe mobo, bo zaje*ista mobo od gigusia nie działa a raczej co chwilę robi zwiechy. Nie pisałem się na takie gó**o. Nigdy więcej gigabyte! Co za złom... Miałem dwie wystarczy, każda robiła problem. Jedna robi dalej. Mogę już kupić Asrocka, bo w porównaniu do tego czegoś będzie działać. Nie mogę cieszyć się nowym gpu, muszę grać na niskich w BC2, bo się muli. Fajnie teraz żaluję, że rozstałem się ze starym radeonem, przynajmniej działało zadowalająco i nie wieszało się. Tylko kupiłem nowe GPU i od razu zwiechy... Co k*rwa jeszcze? Mobo sprawne? Taka karteczka z serwisu? Zaje*iście. Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 A ja mam zamiar kupic gogabyte pod i7 Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Tomuś mam dla ciebie przykrą wiadomość. http://www.sadistic.pl/rozmowa-telefoni ... t50901.htm Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Mój komputer to wciąż nieodgadniona zagadka. Dzisiaj chwilę pograłem w BF'a, zwiecha, potem zwiechy w BIOSie, w Boot Managerze, przy starcie Windows. Zrobiłem "naprawę" i śmiga... jak na razie... Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Zabili kolesia w tibii "Zamknij morde zaje**ł mnie w tibii" Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Stare... Ja właśnie robię sobie zadanie z anglika jeszcze tylko ten krótki opis... Od dawna nie robiłem domowych co mi się stało, że zacząłem je robić? Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 A co tam u mamy? ładne cyce? A nic. Ale ten ogoliła cycki? Nie wiem. Jak to nie wiesz? Nie widziałeś? http://www.youtube.com/watch?v=tGjfxCs1oDw&feature=related Cytuj Link to post Share on other sites
Krzemol 0 Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Dobra koniec tego, już nigdy nie kupię nic od gigabyte'a. Teraz jeszcze muszę ciułać kasę na nowe mobo, bo zaje*ista mobo od gigusia nie działa a raczej co chwilę robi zwiechy.Mnie zaś Gigabyte nie zawiodło - miałem GA-P35-DS3R, potem GA-P45-DS3R, a teraz GA-P55-UD3. Żadna płyta nie miała humorów, wszystko śmiga tak jak trzeba. Za to gorszą opinię ma u mnie MSI - P55-CD53 padło przy OC i5-750. Na 3.5ghz wszystko śmigało elegancko, przy testowaniu 3.9 płyta się wyłączyła i tyle ją widziałem.. Prawdopodobnie sekcja zasilania nie wytrzymała. Oczywiście nie będe skreślał firmy z tego powodu. Na razie jednak nie planuję zmieniać Cytuj Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No bo Himer ma takiego pecha Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 E tam pecha, raczej sławę http://mistrzowie.org/50804/Ankieta-benchmark.pl Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Raz tylko miałem mobo od Gigashit'a i powiedziałem że nigdy w życiu Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Dobra koniec tego, już nigdy nie kupię nic od gigabyte'a. Teraz jeszcze muszę ciułać kasę na nowe mobo, bo zaje*ista mobo od gigusia nie działa a raczej co chwilę robi zwiechy.Mnie zaś Gigabyte nie zawiodło - miałem GA-P35-DS3R, potem GA-P45-DS3R, a teraz GA-P55-UD3. Żadna płyta nie miała humorów, wszystko śmiga tak jak trzeba. Za to gorszą opinię ma u mnie MSI - P55-CD53 padło przy OC i5-750. Na 3.5ghz wszystko śmigało elegancko, przy testowaniu 3.9 płyta się wyłączyła i tyle ją widziałem.. Prawdopodobnie sekcja zasilania nie wytrzymała. Oczywiście nie będe skreślał firmy z tego powodu. Na razie jednak nie planuję zmieniać A ja mam P55-UD3 i nie mogę zrobić stabilnie 4 GHz, coś świerszczy przy wyższym napięciu, na początku nie chciała odpalić (do tej pory nie wiem czemu) i ogólnie jakoś jej nie ufam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ogólnie to miałem w życiu dwa asus'y i oba działały bez problemów. Miałem trzy gigashity i każdy robił problem. Na jednym nie było w ogóle OC, drugi nie miał zmiany napięcia?! A trzeci obecny wiesza się z cepem pokroju Q6600 i GTX 460. To chyba nie jest normalne? Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 To chyba nie jest normalne?Akurat u Gigashit'a całkiem normalne Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Co wy macie do tych Gigabytów? Heh może tez się rozmyśle i nie kupie żadnego gigabyte? Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Co wy macie do tych Gigabytów? Heh może tez się rozmyśle i nie kupie żadnego gigabyte? A kupuj, będzie komu pomagać na forum Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja tam problemow z GB nie mialem, choc wymienilem na ASRocka, jakkolwiek to brzmi Cytuj Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Sam chce kupić główna od Gigabyte ale się naczytałem postów i naszły mnie wątpliwości czy dobrze zrobię kupując właśnie GB...... Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja nie odradzam tylko się dzielę spostrzeżeniami Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 W sumie, po co ryzykowac, jak tyle osob ma problemy? ASRock wymiata Nawet nie podlaczylem przyciskow power/reset tyko wciskam te z mobasa, ale to wynika z tego, ze niedlugo wezme panel frontowy i troche pokombinuje z nim Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja ASRock'a zawsze stawiałem najniżej drabiny jakości ale słyszałem że dużo się zmieniło w ich produktach, na lepsze oczywiście. Cytuj Link to post Share on other sites
Quatrox 0 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Tak się składa że akurat planuję kupić ASRocka bardzo dobra firma, i co najważniejsze tania. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ASRock sie zmienil, czesto go polecamy na forum, nawet Bartek sobie wymienil mobo na asrocka (ja tez z reszta ). Nie jest juz to to samo co kiedys, chociaz wspomnienia zostały na pewno Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ta a gigabyte na gorsze. taka prawda. Mobo pod Socket A jest naprawdę fajne, ale miałem nowsze konstrukcje i były bardziej problematyczne. Z asusem nie miałem żadnych problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts