matej 63 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Może znacie ale co mi tam -> http://rara11.webpark.pl/terror.html Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 niezłe, mnie wygenerowało bardzo fajne imię Mustafa Kalashnikov Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 mi wyszło : Issamaysin Alah Dabommsinit Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A ten koleś pewnie zbiera w ten sposób dane Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 lepiej Michał powiedz co Ci wyskoczyło za imię Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Ja nie podaję swoich danych jakimś tajnym organizacjom, wpisałem Jan Kowalski Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Imię i nazwisko ale mi to dane :> Cytuj Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Mi wyszło "Darkanzali Al'boobslim" Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Imię i nazwisko ale mi to dane :>To dlaczego było takie halo i teraz mozna swoje nazwisko ukryc na bmk :> Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Bo tam była jeszcze miejscowość a to już co innego. Tym bardziej, że mam konto na nk i każdy mógł mnie znaleźć i wiedzieć dość sporo informacji o mnie Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Bo tam była jeszcze miejscowość a to już co innego. Tym bardziej, że mam konto na nk i każdy mógł mnie znaleźć i wiedzieć dość sporo informacji o mnie Informacji, które sam zamieściłeś, więc w czym problem? Jak nie chcesz, zeby ludzie znali twoje nazwisko to go nigdzie nie umieszczaj. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dobra, dobra. Żeby móc brać udział w konkursach trzeba mieć wszystko wypełnione, bo nawet jeśli wygrasz a czegoś brakuje nie otrzymasz nagrody. A ja przeważnie zawsze biorę w nich udział Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Prawdopodobnie tylko dlatego zostalo to wprowadzone, chociaz przy rozwiazaniu konkursu podawane są imie i nazwisko zamiast nicku Udzial w konkursach jest nieobowiązkowy, a biorąc udzial liczysz sie z tym, ze musisz miec podane w profilu odpowiednie dane Mnie tam to nie przeszkadzało zbytnio, ale miło, że wprowadzili to. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KJKzO0Mkhr8 Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 wtf I'd B-b-b-b- blow up this place! Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Prawdopodobnie tylko dlatego zostalo to wprowadzone, chociaz przy rozwiazaniu konkursu podawane są imie i nazwisko zamiast nicku Udzial w konkursach jest nieobowiązkowy, a biorąc udzial liczysz sie z tym, ze musisz miec podane w profilu odpowiednie dane Mnie tam to nie przeszkadzało zbytnio, ale miło, że wprowadzili to. A zwrócił ktoś z Was uwagę na to, że w Mini-recenzjach na górze, po prawej stronie, w informacjach o autorze jest wyświetlane jego nazwisko, nawet jak w profilu ma ukryte... Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A zwrócił ktoś z Was uwagę na to, że w Mini-recenzjach na górze, po prawej stronie, w informacjach o autorze jest wyświetlane jego nazwisko, nawet jak w profilu ma ukryte... Już dawno na to zwrócono uwagę Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A zwrócił ktoś z Was uwagę na to, że w Mini-recenzjach na górze, po prawej stronie, w informacjach o autorze jest wyświetlane jego nazwisko, nawet jak w profilu ma ukryte... Już dawno na to zwrócono uwagę I zostały/zostaną podjęte jakieś działania? Bo to średnia ochrona danych osobowych i prywatności. Chyba tylko userzy bez recenzji i z ukrytym nazwiskiem są "bezpieczni". Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zostaną, ale kiedy, to nie wiadomo. Jak powszechnie wiadomo redakcja rzadko robi zmiany z dnia na dzien Najlepszym przykladem jest ten nieszczesny poradnik, ktory mial byc oficjalnie przeniesiony we wrzesniu na forum, a do dzis sie trzyma tak gdzie byl. Redakcja ani slowa na ten temat nie pwoiedziala Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Takie pytanie dlaczego jak będąc na forum chce powrócić do strony głównej(dotyczy również innych działów) to nie jestem zalogowany ? Natomiast przy powrocie z powrotem na forum nadal jestem zalogowany. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tego nie wiem ale przyczyną tego mogą być dwie tabele w bazie danych przechowujące dane o aktualnie zalogowanych użytkownikach i tylko w tej z forum jesteś zarejestrowany. Takie zdarzenie ma miejsce tylko kiedy dłuższy czas nie odwiedzasz strony głównej, prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dziwne, u mnie wszystko w porządku Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 @Hookie Widocznie przechodzisz na główną dość często, bo u mnie też się to zdarzało. Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tego nie wiem ale przyczyną tego mogą być dwie tabele w bazie danych przechowujące dane o aktualnie zalogowanych użytkownikach i tylko w tej z forum jesteś zarejestrowany. Takie zdarzenie ma miejsce tylko kiedy dłuższy czas nie odwiedzasz strony głównej, prawda?Tak loguje się na głównej a potem przechodzę na forum i raczej nie wracam już na główną, teraz już będzie 3:41 h. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts