studencikus 0 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 siema znacie kogos kto za kaske by malo wytrwana stronke zrobil dla znajomej ? ( wymyslila sobie ze da bratu na urodziny strone www ) Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 siema znacie kogos kto za kaske by malo wytrwana stronke zrobil dla znajomej ? ( wymyslila sobie ze da bratu na urodziny strone www ) Może sama stuknąć na gmail'u w pięć minut (prościzna) Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 stronkę internetową to i w Wordzie i Notatniku można zrobić.... Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 studencikus, jak coś na Joomli chcesz, to pisz do mnie. Mam spore doświadczenie z tym systemem, o czym świadczy prowadzenie serwisu o maja 2009. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 FC Barcelona 1:0 (1:0) Real Madryt Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 FC Barcelona 1:0 (1:0) Real Madryt Chcesz bana Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 @Michał....nie to forum poza tym tak się zastanawiam, czy kowdipapo nie ma racji... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 poza tym tak się zastanawiam, czy kowdipapo nie ma racji...Ciebie chyba już obesrało "opuście go duchy przeklęte..." http://benchit.pl/emoticons/smiley_saint.gif Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 @Michał....nie to forum :( Hłe hłe hłe... "opuście go duchy przeklęte..." Image O...ksiundz Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Siemanko, co porabiacie O...ksiundz Chyba książe Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 albo księciunio Ja czekam na możliwość odespania łikendu ( a właściwie okresu czwartek - niedziela). Przez projekt z metaheurestyki nocki zarywałem. Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Siemanko, co porabiacie :)Coś zmalował na benchit że nawet chłopaki nie chcą tego wspominać Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 albo księciunio U nas do księdza na religii ktoś powiedział "proszę księcia" Coś zmalował na benchit że nawet chłopaki nie chcą tego wspominać Też się nad tym zastanawiam Coś wspominałem, że na modłach są zamiast SPAMować Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja czekam na możliwość odespania łikendu przypomniałeś mi _nick_ kawał.... Rozmawia 2 kumpli w środę.... Jeden mówi - Ale mnie głowa... Drugi pyta - Od czego? Od proszków na ból głowy? Od choroby? Od niewyspania? Od zmęczenia? Pierwszy odpowiada - Od piątku pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mam trochę dziwne pytanie: Mianowicie, czy mógłby ktoś powiedzieć czy np. w okolicach czerwca , cena gtx 275 spadnie do około 500zł. Wiem, wieeeem że to wszystko może się zmienić , ale czy jest to w miare możliwe?Zależy mi na odpowiedzi. Z góry dziękuje!Teraz można ją wyrwać za 750zł, ja chcę EVGE , ona teraz trochę ponad 800, powinna stanieć nie?, zwłaszcza po premierze FERMI. Pamiętacie jak 4890 wchodził? Na początku 1000zł. Teraz (a nie mineło wiele) po 650zł. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Liczmy, że 700 Ciężko powiedzieć Niby może stanieć, a może utrzymać pozycję na rynku i cena zmaleje nieznacznie (~100zł) - w to drugie wątpię Myślę, że ponad 300zł różnicy to dość sporo i nie wiem czy aż tak może stanieć. 600zł jest bardziej prawdopodobną opcją cenową :-> Oczywiście wszystko to są spekulacje i rozmowa podróżach w kosmos Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 myślę, że może nie koło czerwca, ale lipiec / sierpień powinna w takiej cenie być...to w końcu 6 m-cy + zależy też jaką chcesz wersję (SC / SSC / FTW i takie tam bajery) ale myślę, że jest to w miarę realne pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja zapodam kawał żeby nie było nudno: Przed sądem oskarżony wyjaśnia, dlaczego zabił przechodnia: - Jadę sobie spokojnie ulicą, nagle jakiś facet zatrzymuje mnie i mówi: - Dawaj pieniądze!! - Dlaczego? - pytam groźnie. - Prima Aprilis!! To ja mu naplułam w oko i mówię: - Śmigus Dyngus!! Wtedy on gasi papierosa na moim czole i mówi: - Popielec!! No więc ja go przydusiłem i mówię: - Zaduszki!! Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a ja zapodam kawał żeby nie było nudno: Przed sądem oskarżony wyjaśnia, dlaczego zabił przechodnia: - Jadę sobie spokojnie ulicą, nagle jakiś facet zatrzymuje mnie i mówi: - Dawaj pieniądze!! - Dlaczego? - pytam groźnie. - Prima Aprilis!! To ja mu naplułam w oko i mówię: - Śmigus Dyngus!! Wtedy on gasi papierosa na moim czole i mówi: - Popielec!! No więc ja go przydusiłem i mówię: - Zaduszki!! napiszę krótko i treściwie.... Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a tu cytat z http://bash.org.pl/ wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu ja naleze do tych 13 % Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 do tych 13%, które mózgu nie mają Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jeszcze jeden: Pomorze ktos? Niestety, mazowsze. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jeszcze jeden: Pomorze ktos? Niestety, mazowsze. Przekaz od kolegi z BenchIT.pl chciałem się zarejestrować na bmk, ale tam w temacie offtopic opowiadają sobie suche kawały z brodą i cytaty z basha sprzed dekady ... Poszedłem do mamy, siadłem na kolanach, objąłem ją, wtuliłem głowę w jej matczyną pierś i spytałem "czemu mamo? czemu oni to robią? Przecież... te kawaly to mi dziadziuś opowiadał. A na bashu tekst o pomorzu i mazowszu czytałem 10 lat temu :(" Moja mama zacisnęła zęby i... nigdy nie widziałem jej takiej bezradnej. Wtedy uswiadomilem sobie, ze rodzice nie sa tak naprawde alfa i omega Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 heh dobre to a najlepszy cytat dla mnie to: tam jest takie ciśnienie, że by Ci jaja rozerwało ja jestem dziewczyną no to mózg by Ci rozerwało ale ona jest dziewczyną Cytuj Link to post Share on other sites
stealz 0 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 wow, i teraz przez Ciebie mICh@eL zbierzemy burę za shoguna =D a stary dobry bashowy cycat zawsze warto sobie przypomnieć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts