multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No i co z tego? I tak jest fajna babka.OKI ale fakt faktem że to trochę dziwnie wygląda... Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ty mi lepiej powiedz czemu mi wyskakuje komunikat "Błąd podczas skanowania. Ponownie uruchom program po czym wyłącz i włącz urządzenie i poczekaj aż się nagrzeje." Sterowniki Win7 64 bit, wszystko zainstalowane, komputer zrestartowany, a komunikat non stop się pokazuje Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Trzeba by ją zobaczyć bez obuwia. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No jak się robi?Chyba mi nie wypada tego tak publicznie pisać, chyba że gwarantujesz mi immunitet Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ważne żeby było zgodnie z regulaminem Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Chyba mi nie wypada tego tak publicznie pisać, chyba że gwarantujesz mi immunitet :DDawaj do pieca i spadamy Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Poczekaj, uruchomię tylko TORa i machnę nowe konto Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Poczekaj, uruchomię tylko TORa i machnę nowe konto No to się nie ociągaj, myślałem że zapodasz u nas Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Poczekaj, uruchomię tylko TORa i machnę nowe konto Wiesz jak zostaniesz za to nagrodzony. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a dlaczego akurat ja mam zostać ukarany za lewe konto przez TORa przecież nie możecie mi tego udowodnić, nie ma na to sposobu a każdy w ten sposób może się pod kogoś podszywać, np. pisząc z lewego konta za każdym razem "" będziesz myślał, że to MJ konto jest Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to nie wszystko, pewne rzeczy się poznaje. Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a każdy w ten sposób może się pod kogoś podszywać, np. pisząc z lewego konta za każdym razem "" będziesz myślał, że to MJ konto jest Już daj pokoja cziteru wredny bo zaraz mi zasadzą klopsa Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to nie wszystko, pewne rzeczy się poznaje.ja umiem pisać w różnoraki sposób, więc po tym mnie nie rozpoznasz Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 lol2 ale macie zawsze problemy... Ty mICh@eL nie podpuszczaj a Ty _nick_ nie szalej Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 mICh@eL mam wśród modów specjalnego tropiciela edit: ja nie szaleje, tylko ostrzegam ;] Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to nie wszystko, pewne rzeczy się poznaje.ja umiem pisać w różnoraki sposób, więc po tym mnie nie rozpoznasz Ale mnie łatwo, to fakt edit: To nie tropiciel tylko tajniak i to żadna tajemnica a ilu ich jeszcze jest to już nikt nie wie. <śmozdro> Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 widzę, że też chcesz na zeratula głosować Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jeszcze poczekaj na jego prezentację, to zobaczysz ile ludu na niego zagłosuje Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Już zwolennicy zeratula od dawna prowadzą kampanie, choc narazie tylko w swoich podpisach A ty, nick, tez na niego bedziesz głosować? Edit: A czy już on ma gotową prezentacje? Można looknąć? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 widzę, że też chcesz na zeratula głosować Poznałem zeratul'a z innej strony, jest z nami na spamiku ale wiele razy powiedział mi wprost że mogę go wywalić a porządek musi być. Ma facet dobrze poukładane w głowie i to mi się podoba. Nam nie dorówna w zadymach ale to pikuś bo się i tak już wyrabia a z nami jest ciężko Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 @kowdipapo powiem krótko i dobitnie...NO SUCH OPTION (nie obraź się, nie mam zamiaru Cię obrazić, ale miało być dobitnie ) widzę, że też chcesz na zeratula głosować Poznałem zeratul'a z innej strony, jest z nami na spamiku ale wiele razy powiedział mi wprost że mogę go wywalić a porządek musi być. Ma facet dobrze poukładane w głowie i to mi się podoba. Nam nie dorówna w zadymach ale to pikuś bo się i tak już wyrabia a z nami jest ciężko wiesz MJ...tak jak pisałem - twarde prawo, ale prawo poza tym ktoś nawet na SPAM-forum musi być trochę w tyle, żeby sprzątać i wysyłać żółte owoce do domu... ale faktycznie, za Wami nawet na liczniku nadążyć ciężko, choć ostatnio to się że tak powiem ostro opie no a zadymy...nie mam szans wykminić czegoś takiego, jak Wy potraficie (ale SPAM w USB5 bodajże był super...) miłe, że tak o mnie myślisz, jak napisałeś pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zeratul, jak dla mnie mógłbyś napisać i "No (f-word)in' way!" Nie obrażam się o nic, a i byłoby dobitniej Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ostatnio to się że tak powiem ostro opie sam do siebie nie będę pisał ( ), a Ty ostatnio też mało piszesz, więc średnia postów na dzień spada A MJ w dalszym ciągu się obija i obija Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A MJ w dalszym ciągu się obija i obija Staruchy mogą cieciu jeden Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Staruchy mogą cieciu jeden Chodnik wylizany :> Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts