multijumper 1 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No i co mam powiedzieć ...bodaj by Cię obesrało... Przecież tutaj i tak nudy... a jak coś chcę napisać to i tak to zrobię. rejestracja 10s + http://10minutemail.com/ nie trwa nawet z 30s.... A Ty czytałeś co Ci "tam" napisałem cieciu jeden Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 sevae za każde wykrycie twojego lewego konta będzie ban +1 miesiąc. Już masz do lutego. Za którymś razem będzie stały ban. Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 sevae za każde wykrycie twojego lewego konta będzie ban +1 miesiąc. Już masz do lutego. Za którymś razem będzie stały ban. kurde... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 sevae za każde wykrycie twojego lewego konta będzie ban +1 miesiąc. Już masz do lutego. Za którymś razem będzie stały ban. Uśmiałem się. dobra metoda Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 sevae miał bana do 14tego czy 15tego listopada - jak widać nie potrafił wytrzymać tych kilku dni. A ten +1 miesiąc tyczy się każdego, co jest na urlopie. Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Uśmiałem się. dobra metoda Coś Cię śmieszy możesz jaśniej...bo jakoś straciłem humor... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Może pali śmieszne papierosy Cytuj Link to post Share on other sites
sevae2 0 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Tylko ja czegoś nie rozumiem... chciałem stałego to nikt dać nie chciał, Daro na PW wysłał, że da mi jak narozrabiam w SB... to se przekląłem... i dostałem stałego, ale zaraz zmienionego na 1 miesiąc... dacie tego stałego czy nie w końcu Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Tzw. lolki Nie no, nie śmieszy mnie sam fakt, że kogoś zbanowano, bo to raczej smutne. Raczej to dokładanie miesięcy kolejnych. Nie jest to ciapkę surowe? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Tzw. lolki Nie no, nie śmieszy mnie sam fakt, że kogoś zbanowano, bo to raczej smutne. Raczej to dokładanie miesięcy kolejnych. Nie jest to ciapkę surowe? Surowe jak cholera Siedziałem prawie dwa miechy pod drzwiami, koszmar... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 nie po to się dostaje urlop, żeby pisać z innego konta. Dlatego przedłużamy bany właśnie w ten sposób. p.s. sevae +1m Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Krótko: Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 p.s. sevae +1mMarzec dobrze liczę... Ta cholera się załapie na gwiazdkę 2010 w tym tempie jeszcze przed północą Cytuj Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ... no i po co tu wchodzilem.. ino sie zdemotywowałem jak zaczołem czytac o tych całych przymusowych L4 ;S a czemu seve dostał bana ;> zawsze lubialem czytac jego wypowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 a czemu seve dostał bana ;> zawsze lubialem czytac jego wypowiedziSprawdza wiarygodność obietnicy "stałego" jak na razie bez rezultatu... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 wszystko ma swoje granice MJ Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 wszystko ma swoje granice MJ Pisałem dziś trochę z Daro bo była afera z "Botami" on wszystko Ci przekaże. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ZAGADKA: http://imageshare.web.id/images/zdf1s2gywgyhzcvrip4.jpg http://imageshare.web.id/images/zdf1s2gywgyhzcvrip4.jpg co to jest? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Image to obrazek po angielsku zgadłem? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Image to obrazek po angielsku zgadłem? U mnie to samo Zgadłeś Hookie... +5 pkt. ...nie ma sevae to i musztardy niet Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 mogę ci dać tabasco Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no przeciez jest zdjecie Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 mogę ci dać tabasco Nie chce bo sevae ma najlepszy "towar" w okolicy (specjalna receptura) Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Rapująca papuga: http://www.youtube.com/watch?v=kgTFFtslhJI Kto ją tego nauczył? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 http://allegro.pl/item815447240_dysk_sa ... ataii.html Mała pomyłka sklepu ESC.pl Szkoda, że wczesniej tego nie zauważyłem. Juz widze ten RAID jakis 5 czy inny z 10 dysków Edit: Z pewnego forum zacytuję: Regulamin pozwala unieważnić transakcję, jeżeli wystawiający jest w stanie potwierdzić swój błąd w wypełnianiu formularza i osoby kupujące dały mu za mało czasu na poprawę błędu. Aukcja trwała pół godziny - ciekawe jak Allegro to rozpatrzy. Jeżeli to prawda, to ESC.pl ma szczęście. Mimo wszystko ten błą troche by kosztował Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts