okar19 8223 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 http://www.sadistic.pl/szpilka-zimnoch-bojka-na-konferencji-prasowej-vt165951.htm Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Forum zostało usprawnione o opcję "Najlepsza odpowiedź".http://forum.benchmark.pl/topic/70526-co-s%C4%85dzicie-o-takiej-konfiguracji/?do=findComment&comment=811879 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nie, to jest forum BMK, tutaj zawsze takie cyrki Smutno by było inaczej Mich < 8) > 1 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Forum zostało usprawnione o opcję "Najlepsza odpowiedź". http://forum.benchmark.pl/topic/70526-co-s%C4%85dzicie-o-takiej-konfiguracji/?do=findComment&comment=811879 Nie rozumiem po co ta opcja. Zaraz będzie wzajemne plusowanie wśród gimnazjum ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) http://img.sadistic.pl/pics/87eeb4502834.jpg Nie rozumiem po co ta opcja. Zaraz będzie wzajemne plusowanie wśród gimnazjum ;/ Już Ci tłumaczę, autor postu po wszystkich radach od userów wybiera tą, która wg niego jest najlepsza. Może być tylko jedna wybrana. Udzielający nie mogą wybrać najlepszej odpowiedzi. Więc plusowania nie będzie. Zależenie od autora, choć podejrzewam że, nie musi tej opcji wykorzystywać jeżeli nie chce. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez JackHammer Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 autor postu po wszystkich radach autor tematu raczej < > 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Szajze, no Autor tematu po wszystkich radach.Gracjas amigo<pozdro> Cytuj Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jakieś chochliki podesłały mi screena, i kazały tutaj wkleić . O szczegóły nie pytałem! http://pics.tinypic.pl/i/00231/hzkbvgd17iji.jpg Uwaga: Obrazek jak i treść wyżej, są tylko formą żartu, nie mają na celu nikogo obrażać! Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) @up: Nie cytuj postów, które są bezpośrednio przed Twoim. Jedna emotka wystarczy. // Sn1PeR Edytowane 9 Stycznia 2013 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wiem, że ma być śmiesznie, ale to co robicie to delikatnie mówiąc przesada. Radzę się opanować. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Raczej delikatna przesada, niż delikatnie mówiąc przesada ale to zależy od punktu widzenia.Facet napsuł humorów, to trochę się materia odgryza - skoro nic poza sarkazmem nie zostało Cytuj Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Usuńcie mi konto (piszę całkiem poważnie!) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nie cytuj postów, które są bezpośrednio przed Twoim. Jedna emotka wystarczy. // Sn1PeR Ty za bardzo łaskawy chyba jesteś. Zero warnów Muszę się lepiej postarać Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Usuńcie mi konto (piszę całkiem poważnie!) Nie Zostań z nami Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Usuńcie mi konto (piszę całkiem poważnie!) Opuszczasz mnie? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ty za bardzo łaskawy chyba jesteś. Zero warnówRaczej nie daję warnów w tematach tego typu. No chyba, że na życzenie z dedykacją. Ostatnio coś na forum mniej "specjalistów" dziś tylko czterech upolowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 I tak mnie nikt nie lubi , a niektórzy tutaj już mi bokiem wychodzą jak czytam ich posty . Wywalą konto, to i zaglądać przestanę. Chyba założę kilka multikont bo normalnie i grzecznie, to się doprosić nie można. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Raczej nie daję warnów w tematach tego typu. No chyba, że na życzenie z dedykacją. Ostatnio coś na forum mniej "specjalistów" dziś tylko czterech upolowałem. Oj coś strasznie się zapuszczasz w lenistwie EDIT: @up: Pisz do TS'a. On Ci usunie to konto i będziesz miał z głowy Edytowane 9 Stycznia 2013 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 I tak mnie nikt nie lubi , a niektórzy tutaj już mi bokiem wychodzą jak czytam ich posty . Wywalą konto, to i zaglądać przestanę. Chyba założę kilka multikont bo normalnie i grzecznie, to się doprosić nie można. Podaj mi hasło na PW do konta Cytuj Link to post Share on other sites
Gość nasciturus Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Pisz do TS'a. On Ci usunie to konto i będziesz miał z głowy Myślisz, że nie pisałem? Chyba jeszcze do kancelarii prezesa rady ministrów nie zwracałem z tą prośbą. @Up A po cóż? Edytowane 9 Stycznia 2013 przez nasciturus Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oj coś strasznie się zapuszczasz w lenistwieAj cicho być. Dopiero czwarty miesiąc nie ma aktualizacji zestawów. Na forum się specjalnie dużo nie dzieje (znaczy raportów wielu nie ma), wiec jest luz. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No chyba, że na życzenie z dedykacją. Zielony bambusie, proszę 12h bana Mogę wstawić gifa do porzygu, skoro prośba to za mało Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Bambi dawaj tu natychmiast bananka mi i sierściuchowi na 12h Jak nie dasz to rozgadam jaki z Ciebie pederasta i biseksualista Edytowane 9 Stycznia 2013 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Mogę wstawić gifa do porzygu, skoro prośba to za małoSpoko, zaraz dam. Gifa i tka daj może będzie to coś ciekawego. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Coś z serii ładne kobiety:http://www.wkinach.pl/wallpapers/d/mila-biala-kunis-bluzka.jpeg Wg mnie ma niecodzienną urodę. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez JackHammer Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts