Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Gość JackHammer

http://img.sadistic.pl/pics/87eeb4502834.jpg

Nie rozumiem po co ta opcja. Zaraz będzie wzajemne plusowanie wśród gimnazjum ;/

Już Ci tłumaczę, autor postu po wszystkich radach od userów wybiera tą, która wg niego jest najlepsza. Może być tylko jedna wybrana. Udzielający nie mogą wybrać najlepszej odpowiedzi. Więc plusowania nie będzie. Zależenie od autora, choć podejrzewam że, nie musi tej opcji wykorzystywać jeżeli nie chce.

Edytowane przez JackHammer
Gość nasciturus

Jakieś chochliki podesłały mi screena, i kazały tutaj wkleić :co: . O szczegóły nie pytałem!

http://pics.tinypic.pl/i/00231/hzkbvgd17iji.jpg

Uwaga: Obrazek jak i treść wyżej, są tylko formą żartu, nie mają na celu nikogo obrażać!

Gość nasciturus

I tak mnie nikt nie lubi ;), a niektórzy tutaj już mi bokiem wychodzą jak czytam ich posty :). Wywalą konto, to i zaglądać przestanę.

Chyba założę kilka multikont bo normalnie i grzecznie, to się doprosić nie można.

Gość darkatraz
Raczej nie daję warnów w tematach tego typu. No chyba, że na życzenie z dedykacją. :) Ostatnio coś na forum mniej "specjalistów" dziś tylko czterech upolowałem.

Oj coś strasznie się zapuszczasz w lenistwie :P

EDIT: @up:

Pisz do TS'a. On Ci usunie to konto i będziesz miał z głowy :P

Edytowane przez darkatraz
I tak mnie nikt nie lubi ;), a niektórzy tutaj już mi bokiem wychodzą jak czytam ich posty :). Wywalą konto, to i zaglądać przestanę.

Chyba założę kilka multikont bo normalnie i grzecznie, to się doprosić nie można.

Podaj mi hasło na PW do konta :D

Gość nasciturus
Pisz do TS'a. On Ci usunie to konto i będziesz miał z głowy :P

Myślisz, że nie pisałem? Chyba jeszcze do kancelarii prezesa rady ministrów nie zwracałem z tą prośbą.

@Up

A po cóż?

Edytowane przez nasciturus