treposlaw 0 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 jak szybko każdy z nas zacznie łysiećO w mordę... mam 17 lat i już mam zakola . To chyba nie jest normalne, nie? (włosy myję codziennie rano, bo nawet jak umyję wieczorem, to rano mam tłuste jak świnia ) Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Oj stary to cięzko.. ja mam kumpla, 22 lata i już zaczyna swiecic na czubku glowy lysina.. Cytuj Link to post Share on other sites
treposlaw 0 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dziewczyna mi mówi, że nie jest źle, ale sam widzę, iż dobrze nie jest. W sumie od roku stopniowo "pilotki" się powiększają . Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To że nie jest źle nie znaczy że jest dobrze.. zacznij wcinać Capivit A+E i owoce, może ci się wzmocnią włosy. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 lol, zrobiłem przed chwilą w Forza 3, 410km/h Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nice1 czym? Ja w undercoverze Zondą chyba do 400 doszedłem ale nie jestem pewien bo dawno to przechodziłem Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja chciałbym zagrać w Forzę / GT5. Cytuj Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 lol, zrobiłem przed chwilą w Forza 3, 410km/h Ładnie ja pamiętam jak w NFS Carbonie była taka trasa sprintu, że zawsze można było z każdego samochodu wyżyłować całkowity max i pamiętam, że najszybsza była Carrera GT i to był 465 km/h Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Polecam zmienić wagę samochodów w NFS HP2 - 1000 km/h na liczniku Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Polecam zmienić wagę samochodówIMO to trochę jak cheat. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ale tylko kapkę :-> Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ale jest Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A w GTA to bez kodów się w ogóle da grać Cytuj Link to post Share on other sites
treposlaw 0 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A w GTA to bez kodów się w ogóle da grać Przeszedłem całe San Andreas bez kodów . Tylko trza było zrobić wszystkie misje sikawkowym, żeby przetrwać w ostatniej misji . Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Da da dla mnie pierwszą poważną grą w którą zagrałem bez cheatów był Hitman 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ta ale mój wynik jest bez cheatów w symulatorze a nie arcade'ówce Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Siemanko jak tam spamująca część benchamrkowców się czuje ?? jak samopoczucie?? Pomyślcie że Daro zarządził jeszcze większy rygor na forum więc strzeżcie się Spamerzy !! Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 @Junior Nie czujesz klimatu kaszanka, wychodzące włosy... No właśnie...daj który musztardę bo parówy tak bez niczego to już mi nie wchodzą Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 3 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 o nie .. mister emeryt come back ? :D:D e tam ze a Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 3 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 o nie .. mister emeryt come back ? :D:DTo masz tą musztardę czy nie, dwa dni się prosić i nic P.S. Ostatnio się obijasz na "spamiku" :> Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 http://technowinki.onet.pl/1,350,207068 ... omosc.html "Ponad 11 tys. procesorów w jednym komputerze" Opracowany i zbudowany przez Chińczyków superkomputer został oczywiście zgłoszony do listy Top500 odnotowującej najszybsze komputery świata. Jeżeli przyłożyć jego wyniki do aktualnej listy najszybszych maszyn z czerwca br. Tianhe byłby czwarty. Na oficjalne zestawienie sporządzone przez Top500.org musimy poczekać - będzie opublikowane w listopadzie 2009 roku. A teraz uwaga, uwaga - komentarz: Czy Windows7 na tym pojdzie? Nie jestem pewny czy ten komputer spelnia juz wymagania dla W7 wie ktos? "Czy Windows 7 na tym pójdzie" Myślałem, że spadnę z krzesła! Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 @Qpers Może chociaż Ty masz musztardę Cytuj Link to post Share on other sites
to_ja_musiałem 0 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Masz cały zestaw bo już nie mogę znieść tego marudzenia... http://www.real.pl/img/przepisy/parowkixcielece_large.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Masz cały zestaw bo już nie mogę znieść tego marudzenia...Słodki Jezu... ktoś się ulitował... Dzięki dobra duszyczko Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No i idę na obiad bo się głodny przez was zrobiłem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts