mICh@eL 335 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tak - ile warnów potrzeba do uspokojenia mICh@eLa? Co cieszy Mam pomysł - daj honorowego bana do 15 listopada jakie ubrania noszę? :>Ja myślę, że sutannę z koloratką, tudzież kaftan bezpieczeństwa Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dlatego czytac ze zrozumieniem nie masz zadnego swojego zdjecia ?no właśnie nie doczytałeś.. Miałem na myśli to, że nie mamy avatara przedstawiającego nasze twarze, prawdziwe fotografie. no to sorry ze robisz sobie zdjecia ( robia inni Tobie, z Toba ) tylko do szyji... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no to sorry ze robisz sobie zdjecia ( robia inni Tobie, z Toba ) tylko do szyji...Jak byś zobaczył zdjęcia twarzy niektórych ludzi :oops: to byś http://spamik.f3d.pl/images/smilies/icon_puke_l.gif mógł zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Panowie - bez takich... Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no to sorry ze robisz sobie zdjecia ( robia inni Tobie, z Toba ) tylko do szyji...Jak byś zobaczył zdjęcia twarzy niektórych ludzi :oops: to byś http://spamik.f3d.pl/images/smilies/icon_puke_l.gif mógł zrobić jestem hardkorem Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W ramach sprostowania póki jeszcze mogę, za ten post: http://www.benchmark.pl/phpBB3/viewtopic.php?p=77608#p77608 Nie życzę nikomu śmierci, nie miałem na myśli żadnego moderatora, nikomu nie chciałem grozić i jeżeli ktoś się poczuł przez to urażony serdecznie go przepraszam. Ostatnio robię różne dziwne rzeczy, nie tylko na forum ale też i w szkole. Dzisiaj mam wyjątkowo zły dzień (1 ze sprawdzianu z historii), a w dodatku zostałem jeszcze wyprowadzony z równowagi... Nie wiem co jeszcze mogę zrobić, nie uchylam się przed karą, ale teksty o prokuraturze i blokowaniu całego konta to chyba lekka przesada. Zacytuję tutaj jednego forumowicza: trzeba poczekać ze 3 lata aż misiaelowi dojrzewanie minieNie zasłaniam się tym, po prostu kilka okoliczności złożyło się w całość i pod wpływem chwili powstał tamten post. Jeszcze raz serdecznie przepraszam :oops: Pozdrawiam, Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gratuluję toku rozumowania 3-latka. "Ja nie chciałem i pseplasam ze zle zlobilem". Skoro nie chciałeś to było nie pisać. IMO post jest jednoznaczny. Uwierz mi - nie tylko ty masz problemy i podejrzewam że niektórzy mają sporo gorsze, ale jakoś nic nie robią głupiego. Poraz kolejny pojawia się sytuacja - miałeś okazję nie zrobić czegoś głupiego ale jednak to zrobiłeś. W dodatku w świetle prawa łamiąc zasady kodeksu karnego. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W dodatku w świetle prawa łamiąc zasady kodeksu karnego. smierc debilom ... Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 smierc debilom ...proszę zachowaj dla siebie nieudolne próby wyprowadzenia nas z równowagi bo to nie jest ani śmieszne ani skuteczne. A próby cwaniackiego obrażania kogoś nie są tak inteligentne i cwaniackie jak Ci się wydaje. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 gdybym chcial zrobic to co napisales to moze chwycil bym sie tego : " Twoja stara jest pedalem " .. A tak tylko chcialem zaznaczyc jak bardzo debilne stwierdzenie napisales... Jak pisalem wczesniej.. wez ekierke zmien.. albo z domu wyjdz... ulzyj sobie.. odpusc troche.. badz szczesliwy.. daj pogadac/posmiac sie/powyzywac/ponasmiewac... nikomu sie krzywda nie stanie ... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Studencikus to co napisałeś do Darka pasuje właśnie do twoich wypowiedzi... Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 pasuje do kazdej wypowiedzi tylko zalezy skad patrzysz... jak tam siedzicie i debilnie wycinacie posty to sie nie dziwcie ze ktos ma was za palantow i pisze ze nimi jestescie.. szkoda redakcji ze dali wam troche wladzy a jednak wasze raczki nie sa odpowiedznie ... pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wycinamy debilnie postów, wycinamy te co trzeba. I tak jesteśmy na tym forum łagodni, na innych wileu już dawno dostałoby stałego bana. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no wlasnie o tym mowie.. miejcie wiecej luzu bo jesli mi piszesz ze za stosowanie sie do wolnosci wypowiedzi dostaje sie bany to powodzenia ... robicie sie i chyba czujecie sie za stare dewotki bo w sumie tak to wyglada .. poza tym staly ban.. prosze Cie... zawsze mozna inne konto zalozyc.. jak nie chcesz zeby ktos Ci powiedzial : jestes palantem - nie wychodz z domu, nie czytaj postow, nie badz palantem Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zawsze mozna inne konto zalozycto jest zabronione i każde takie konto zostanie zbanowane. Skoro czujesz się tu taki uciśniony to odejdź, nikt Cię tu na siłę nie trzyma. I nie pisz posta pod postem. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to jest zabronione i każde takie konto zostanie zbanowane. zgadza sie psze pana .. oczywiscie.. nie inaczej... ała, ała nie ekierka poza tym i tak chyba juz kazdy wie, ze ja to Ty, a Ty to ja ?? I nie pisz posta pod postem. Ty tez !! Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kolejny raz się przekonałem że @kubbak ma rację.. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie ladnie nie ladnie tak przez moda byc nazwanym debilem .. nie ladnie.. znizyl sie pan do mego poziomu rozumiem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Uuu a gdzie to ja napisałem że jesteś debilem?? Czyżby się coś mamiło przed oczkami?? Nie, nie rozumiesz.. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 wystarczy wyciagnac prosty wniosek : podpis kubaka.. a ze innych poszlak nie ma wiec za prawdziwa trzeba przyjac ta ... ale ida twoim rozumowaniem.. ostatnim czasu zdarzylo mi sie rozmawiac z debilem.. nie pierwszy raz z nim rozmawialem aczkolwiek za kazdym razem jego glupota coraz bardziej i bardziej mnie zadziwiala.. od momentu poznania tego "czlowieka" jestem za eutanazaja na zyczenie osob dotknietych glupota bliznich... od samego poczatku nie rozumialem czemu ten osobik dostal kolor zielony jako sztandarowy ale dzisiaj chyba ,mnie olsnilo.. dla rownowagi.. co by glupich bylo tyle samo co nieglupich... Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Widzę że zielone kochane gadziny nadal przesadzają i wszystko usuwają xD mmmm jak miło witam Cie studencikus Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 innych poszlak nie maho ho, co za oszałamiająca dedukcja, może nick zmień? Na Detekciwus? mnie olsniloojoj, blask wiedzy boli, to takie nieznane dla ciebie, prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 siema Daro " lubie z Toba pisac bo Ty nie umiesz czytac " Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No to wysokie masz mniemanie o sobie, no no no. Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 bije Ci poklony moj mesiaszu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts