mICh@eL 335 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 To trzeba szukać, a nie spamić na forum. Nie jest mi to potrzebne, czas mam wypełniony po brzegi i bez dziewczyny, nic na siłę robić nie będę I mam bardziej ambitne zajęcia, niż spamienie na forum Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja od 8,5 mc ćwiczę ofc beż żadnych wspomagaczy tylko tak jak Bóg stworzył tak będę wyglądał. PS. Ale czasem wam się pewnie mani zamiast innej myszki inna myszka nie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Masz na mysli mysz optyczna czy bezprzewodowa %-) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Tu się wiele nie zmieniło jak widzę -- jak miałem 18 lat też nie miałem dziewczyny. Umiałem już za to pisać soft w C -- no i nie żałuję Gdybym takową miał -- pewnie zaniedbałbym poznanie nieznanego -- czyli programowania i architektury komputerów. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ostatnio mi się nudziło i 'odkrzyżowałem' CM'a więcej TU http://screenshooter.net/data/uploads/zb/ag/ysrw.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jak się wybiera zawód programisty to trzeba być ciągle na bieżąco bo inaczej można szybko polecieć, ale coś za coś kasa za to jest przyzwoita C# albo Java dobrze podobno płatne. Za granica podobno super kasa jest (UK). Teraz warto programować aplikacje dla androida. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 @Danny Jeśli Ci się wydaje, że umiesz architekturę komputerów to zapraszam na PWr, tam prof. B wyprowadzi Cię z błędu Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Programista czy grafik. Obydwie fuchy sa dobrze platne. Np. Grafika 3D jest wykorzystywana w architekturze, filmach, grach itp. Programowanie natomiast jak sama nazwa wskazuje to programy, systemy, gry, strony internetowe itp. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Tu się wiele nie zmieniło jak widzę -- jak miałem 18 lat też nie miałem dziewczyny. Umiałem już za to pisać soft w C -- no i nie żałuję Gdybym takową miał -- pewnie zaniedbałbym poznanie nieznanego -- czyli programowania i architektury komputerów. Ja np. w czerwcu powyciągałem przedmioty i będę miał stypendium za średnią, mając dziewczynę nie miałbym głowy ani czasu na szkołę A tym bardziej recki na OVC czy programowanie Dlatego nie zamierzam na siłę szukać uczucia jak spora część 18-latków, którzy nie mają żadnego pomysłu na przyszłość oraz mnóstwo czasu wolnego Ale nie wykluczam, że jak się trafi ta właściwa, to oleję szkołę czy resztę spraw Edytowane 29 Czerwca 2012 przez mICh@eL Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jak to mówią: "nie mam dziewczyny, mam hobby/pasję" Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Kocur dla tej jedynej to i w ogien by sie skoczylo. Matej moje hobby to wkurwianie ludzi , modelarstwo oraz bron palna Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jak ci przypili to bierz dziewkę na jeden dzień Sa tacy co puści go kantem to już świruje pawiana, nie lubię takich.... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 @Danny Jeśli Ci się wydaje, że umiesz architekturę komputerów to zapraszam na PWr, tam prof. B wyprowadzi Cię z błędu oho mamy wyzwanie Po pierwsze nie napisałem, że ZNAM ŚWIETNIE arch komp. -- tylko, że poznawałem. I poznałem na tyle, że bez większego problemu pisałem soft dla mikro-kontrolerów. Pewnie i dziś gdybym przysiadł przy dobrej dokumentacji układu logicznego, wygenerowałbym wsad, co by coś tam na nim robił. Assemblerem już się jednak nie zajmuję (ostatni kod na ass x86 napisałem koło 15 lat temu, a ass RISC (motorola) gdzieś 12 lat temu), nie mam też zamiaru przypominać sobie wiedzy na temat układów logicznych, bramek, rejestrów, stosu itp, itd, a nawet arytmetyki HEX i BIN. Teraz zajmuję się tym, za co mam pieniądze -- pisanie dla samego siebie już prawie u mnie nie istnieje Do tego piszesz coś o PW -- nie mam tu tajemnic przed innymi na forum -- zatem, chcesz coś przysłać -- przyślij. //pozdrawiam p.s Przypuszczam, że chodzi Ci o prof. B z Politechniki Wrocławskiej -- czytałem kiedyś ze dwie z jego książek na temat architektury Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja np. w czerwcu powyciągałem przedmioty i będę miał stypendium za średnią, mając dziewczynę nie miałbym głowy ani czasu na szkołę A tym bardziej recki na OVC czy programowanie Dlatego nie zamierzam na siłę szukać uczucia jak spora część 18-latków, którzy nie mają żadnego pomysłu na przyszłość oraz mnóstwo czasu wolnego Ale nie wykluczam, że jak się trafi ta właściwa, to oleję szkołę czy resztę spraw Nie musisz olewać. Zobacz na mnie Ogarniam, a mam (że tak się wyrażę) swojej ile chcę Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Nie musisz olewać. Zobacz na mnie Ogarniam, a mam (że tak się wyrażę) swojej ile chcę A no pewnie, wszystko można poukładać Spokojnie nie nerwowo:) Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Tylko wtedy odpadają recki albo programowanie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Tylko wtedy odpadają recki albo programowanie Nic nie odpada. Wszystko można pogodzić. Bo jeżeli ona będzie Ciebie kochała i wiedziała, że chcesz się tym zająć zawodowo to nie będzie Ci w tym przeszkadzała. ps. Nie za dużo masz tych postów 6022 :?: Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Oj tam oj tam U mnie czas jest ograniczony, doba ma 24h I tak już mało programuję, mało gram w BF'a, mało recek czytam i tworzę, wszystkiego mało Teraz jeszcze matura, więc w ogóle będzie maszakra Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) No ja mam maturę za 2 lata :D Ach te profity chodzenia do technikum Edytowane 30 Czerwca 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 ach ta captcha -- pozt #142 Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Tego gowna to ja nigdy nie wpisalem za pierwszy razem.:)Ale captcha konkret w hoy. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Piękna w Ch*j :wariat: Ma ktoś na stanie klawiaturę z Japonii czy Chin Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Na wszelki wypadek warto mieć coś takiego: http://www.benchmark.pl/uploads/backend_img/a/i03.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Szukałbyś klawisza hoy wie ile... Klawa Konkret jak tak mozna to nazwac. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Oj tam przynudzacie o pannach, 16-19 się wyrywa dla zabawy, z mało którą można "stworzyć" realny związek. W takim wieku to można pociupciać, na dyskoteke pójść i takie tam. Takie związki na całe życie to raczej w późniejszym etapie życia 24 do UP. Takie jest moje zdanie. A tak poza tym zmęczony jestem w wuj Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts