Krzysko 2578 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 1 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca ************ 3 3 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 6 godzin temu, Skaza napisał: Niestety, przepis dotyczy wariatów kręcących 1,5 promila lub więcej... O ile zdecydowanie nie popieram prowadzenia po alkoholu to rozwiązanie o konfiskacie auta czy też kary uzwzgledniającej wartość pojazdu to środek karny typowo z czerwonych książek... Tylko patrzeć jak następne będą konfiskaty auta za przekroczenie prędkości o 50 km/h, potem za 20, potem za nieprawidłowe parkowanie, a za przejście przez pasy na czerwonym świetle zabierać będą buty... 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Gdy idziesz o 2 w nocy na spacer z psem i sie zastanawiasz o co chodzi 1 4 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 11 godzin temu, BlackCoffe napisał: Zrzucałem taki taktyczny typ prawie dwa lata, łatwo sobie go sprawić ale pozbyć się go...to dramat! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Ważne, że się udało 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Udać się udało ale nadmiar skóry mam do dziś, w pasie teraz jest 79cm a było 108cm 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 79? wow to ja mam w drugą stronę 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 6 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Z garderobą faktycznie przekichana sprawa. Złapałem się mocno za głowę jak ostatnio znalazłem spodnie sprzed chyba 3 lat to dosłownie utopiłem się w nich. Diety nie trzymam jakiejś specjalnej, nadal lubię syfiaste żarcie o pudełkach nawet nie myślałem. Jem po prostu mniej ale częściej w odstępach czasu (np. do pracy na około 11-13 godzin biorę jedną pokaźną kanapkę, ciabattę rozmiarowo wielkości dwóch bułek dzieloną na cztery i dużą wodę bądź duży sok najczęściej pomidorowy - uwielbiam), obiadków super kalorycznych domowych na cały duży talerz jak odwiedzam Mamę sobie nie odmawiam, słodkie mimo, że mam słabość pogoniłem do minimum, więcej owoców i warzyw, do tego dochodzą regularne treningi po dwie godziny dziennie bez względu na pogodę no i to właściwie tyle. Najważniejszy jednak jest ruch. 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Ano, mi się zaczęło przybierać jak przestałem mieć czas na regularne bieganie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3090 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 20 godzin temu, drVanSteiner napisał: No i cała garderoba do wymiany I radzę nie wyrzucać , tylko popakować i na strych . Bo z własnego doświadczenia wiem że się przydadzą po pewnym czasie . 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GAMER G1 137 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca https://www.facebook.com/share/r/7WSSbC62NTW2rwBN/ 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca 2 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca 4 Cytuj Link to post Share on other sites
andrei 794 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Edytowane 18 Marca przez andrei 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca ********** 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca 2 4 Cytuj Link to post Share on other sites
andrei 794 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca 1 4 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3090 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca (edytowane) USA, z powodu niskiego popytu producent elektryków Fisker stracił 99% wartości wobec 2021 r. i planuje upadłość, a kurs Tesli, lidera rynku, spadł o prawie 60%. O 99% spadła rynkowa wartość 7 mniejszych amerykańskich producentów elektryków (Fisker, Canoo, Lordstown Motors, Arrival, Faraday Future, Nikola i Hyllion). Tylko trzej najwięksi producenci w branży notują zyski: Tesla, BYD i Li Auto – ich łączna wartość rynkowa jest jednak 54% niższa, niż u szczytu jesienią 2021 r. W USA spadły też ceny używanych elektryków – śr. o 32% w ciągu roku, gdy ceny wszystkich aut używanych spadły o ok. 4,5%. PS. Nie mogę dorzucić żadnych załączników bo skończyło mi się miejsce na koncie ? Edytowane 20 Marca przez jozek23 Cytuj Link to post Share on other sites
andrei 794 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca (edytowane) Edytowane 20 Marca przez andrei 1 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts