BlackCoffe 14076 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego ************ 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3762 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3762 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Kiedy naród zrozumie że dopóki nie pogonimy całej tej ekipy Kaczora-Donalda to nie ruszymy z miejsca...Chyba nigdy. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Jaruś z Vateuszem mieli 8 lat, a cofnęli kraj o 40. Ale do niektórych pustych łbów trafia tylko $$$$800+$$$$ Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Xd 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego 3 godziny temu, raiders napisał: Xd Igrzyska Wszechczasów 1 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Kurde ja to jednak jestem geniusz. Dziś mi przyszły podzespoły do PC. Otwieram paczkę, jest HDD, ale nie widzę żadnego okablowania do niego. No to palę motór i rura do sklepu po te durne kabelki. Wracam do domu z kablami, rozpakowuję pozostałe graty… Nagle się okazało, że kabelki SATA znajdują się w pudełku z płytą główną Tak się marnuje czas i pieniądze… 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 10 godzin temu, 030366 napisał: Kurde ja to jednak jestem geniusz. Dziś mi przyszły podzespoły do PC. Otwieram paczkę, jest HDD, ale nie widzę żadnego okablowania do niego. No to palę motór i rura do sklepu po te durne kabelki. Wracam do domu z kablami, rozpakowuję pozostałe graty… Nagle się okazało, że kabelki SATA znajdują się w pudełku z płytą główną Tak się marnuje czas i pieniądze… Bo do dysków nigdy nie dawali, zawsze były z płytą główną. 2 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3090 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Funkcja generowania obrazów ludzi w Gemini czasowo zablokowana https://imagazine.pl/2024/02/08/zegnaj-bard-niech-zyje-gemini-a-takze-gemini-advanced/ 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 3 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 4 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkFalcoN 2629 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Kiedy wyjdzie colejny Call of Duty ? Ten obecny jakoś do mnie nie przemówił. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W październiku, nie martw się kolejny nie będzie lepszy ostatnio wywaliło wszystkie serwery, zresetowało postępy itp. dobrze, że kupiłem za 100 zł a nie za 400... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Ja gram w Cold War bo mam za free w abo na PS5 , ale co tam czituchów jest to głowa mała ... mam wrażenie ze ostatnie 4 tyg to jakieś zmasowany wylęg upośledzonych graczy na czitach ,bo na prawdę ciężko trafić na mecz gdzie nie tafia się na graca który rozdaje same hs z każdego miejsca na mapie . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Co myślicie o Myth od Empires? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Zabawka dla psa Spoiler 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2578 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Trochę taka ch*#&+@ Edytowane 25 Lutego przez Krzysko 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego -Kochanie weźmy tą zabawkę dla psa -Przecież my nie mamy psa -Ale możemy mieć... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts