gtr76 6077 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 To dla mnie brudny temat podobnie jak polityka, gówna nie ruszam, aby się nie pobrudzić. Czarna mafia zawsze będzie wyciągać łapy po kasę i "klery" które tak bardzo lubią. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) http://www.money.pl/...6,0,936710.html brawo brawo, tylko przeczytaj ten artykuł dokładnie, i inne artykuły. i gdzie jeszcze widzisz w tym artykule ? miliardy złotych sukienkowym darmozjadom oprócz sukienkowe możemy powiedzieć to samo o pracownikach państwa w tym nauczycieli. zgadzam się z powiedzeniem patrząc na Ciebie iż od nauczyciela nie usłyszysz nic konstruktywnego jak i również nauczyciel to człowiek któremu w życiu coś nie wyszło ponieważ nosisz w sobie tyle jadu, zawiści i nie wiem czego jeszcze. Nie odpowiadaj na to co napisałem, ponieważ przy następnym poście mogę osiągnąć twój poziom Głębi Challengera. Żyjcie i dajcie żyć innym, Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Arlekin Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) To dla mnie brudny temat podobnie jak polityka, gówna nie ruszam, aby się nie pobrudzić. Czarna mafia zawsze będzie wyciągać łapy po kasę i "klery" które tak bardzo lubią. No taka prawda. Ludzie niech sobie wierzą w co chcą i finansują księży ile wlezie. U mnie w rodzinie każdy deklaruje że jest wierzący (prócz mnie), ale mało kto "praktykuje" Na szczęście coraz więcej osób nie wierzy w te bzdury. oprócz sukienkowe możemy powiedzieć to samo o pracownikach państwa w tym nauczycieli. Gdyby nie nauczyciele to nikt tutaj nie wiedziałby o Twoim istnieniu, bo nie umiałbyś pisać ani czytać. Żeby zostać nauczycielem potrzebujesz wiedzy, a taki ksiądz za godzinkę bzdur czytanych z księgi dostaje pełną tace kasy. Swoją drogą, nie rozumiem idei słuchania ciągle tych samych bzdur. Oświeci mnie ktoś? Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kacperq 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 sukienkowym darmozjadom oprócz sukienkowe możemy powiedzieć to samo o pracownikach państwa w tym nauczycieli. Z takim podejściem dziwię się, że nie siedzisz w jaskini i nie walczysz o ogień... 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 oprócz sukienkowe możemy powiedzieć to samo o pracownikach państwa w tym nauczycieli. W takim razie jak złamiesz nogę to poczołgaj się do najbliższego kościoła, połóż plackiem i zacznij się modlić. Jeśli dorobisz się dzieci to zamiast dawać im lekarstwa zamykaj je w piecu, a zamiast posyłać do szkoły od razu lepiej oddaj księdzu. To, że obecnie korzystasz z elektronicznych dobrodziejstw również oczywiście zawdzięczasz nie nauce, a odprawianym czarom. tylko przeczytaj ten artykuł dokładnie, i inne artykuły. Chłopie, ja na takie tematy pisałem prace naukowe, a ty jak widać wiesz tyle, ile dowiedziałeś się z książeczki do nabożeństwa, skoro podważasz liczby i fakty, które są powszechnie znane od wielu lat. Nie odpowiadaj na to co napisałem 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Chłopie, ja na takie tematy pisałem prace naukowe i zostałeś nauczycielem. bo nie umiałbyś pisać ani czytać każdy z nas zawdzięcza to m.in. Jan Miodek i innym wybitnym jednostkom. Ile razy słyszałem błędy w wykonaniu nauczycieli.... Z dedykacją dla was ode mnie Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Arlekin Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 6 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 i zostałeś nauczycielem. Między innymi. Poza tym jestem tłumaczem, biegłym sądowym i pilotem wycieczek zagranicznych. Byłem w ponad 40 państwach, biegle władam angielskim i niemieckim, dogadam się w kilku innych językach. W wieku 21 lat stać mnie było na to, aby za własne pieniądze kupić mieszkanie. Co ty osiągnąłeś, poza byciem ministrantem ? 14 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ile razy słyszałem błędy w wykonaniu nauczycieli.... A skąd wiedziałeś, że nauczyciel popełnił błąd? Bo sprostował? Z dedykacją dla was ode mnie Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=c9lP_VeaBK0 Cytuj Link to post Share on other sites
krzesuo 892 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Nie sądzicie Panowie (i Panie, jeśli są), że czas skończyć ten temat? Od głupiego posta z (może prawdziwą, może podrobioną - nieważne) karteczką wywiązała się niezła dyskusja na temat tego kto kim jest, do czego doszedł i na co go było stać w wieku 21 lat . Każdy jest wolnym człowiekiem, niech wierzy w co chce, kogo chce i jak chce. Wiara czy polityka zawsze będą śliskimi tematami i osobiście sądzę, że powinny być kontynuowane w specjalnych tematach a nie tam, gdzie człowiek przychodzi oczekując dobrego towaru z czeluści Internetu . Edytowane 6 Stycznia 2015 przez krzesuo 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 oprócz sukienkowe możemy powiedzieć to samo o pracownikach państwa w tym nauczycieli. Nazywanie nauczyciela darmozjadem jest oznaką skrajnego debilizmu. i zostałeś nauczycielem. Co jest takiego złego w byciu nauczycielem? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja również chciałbym się tego dowiedzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A co ma być złego?Praca jak każda inna. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Też mi się zawsze tak wydawało, ale najwyraźniej musi być w niej coś uwłaczającego, o czym jeszcze nie wiem Od zawsze uczono mnie, że żadna praca nie hańbi i o ile ktoś nie kradnie i w uczciwy sposób zarabia na chleb, to nigdy nie powinien się wstydzić tego, jaki zawód wykonuje. Dosłownie niedobrze mi się robi, gdy jakiś szczyl, który pewnie w życiu nie zarobił złotówki, wypowiada tego typu uwagi. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ale najwyraźniej musi być w niej coś uwłaczającego Podziwiam nauczycieli, to nie jest łatwa praca, tym bardziej gdy weźmiemy pod uwagę dzisiejsza młodzież. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj żadna praca, która polega na kontakcie z ludźmi, nie jest łatwa. Obecnie każdemu się wydaje, że jest najmądrzejszy, bo przed wyjściem do specjalisty, w jakiejkolwiek dziedzinie, spędził godzinę przed monitorem. Mietek udający się do lekarza jeszcze przed wejściem do gabinetu doskonale "wie", co mu dolega, rodzice, którzy poświęcają dziecku 20 minut dziennie, są ekspertami od nauczania, każdy zna się na motoryzacji, polityce i kwestiach społecznych. Większość idiotów jest święcie przekonana, że godzina w sieci czyni ich mądrzejszymi od kogoś, kto danemu zagadnieniu nieraz poświęcił pół życia. Przykład widzieliśmy dzisiaj. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
krzesuo 892 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Mietek udający się do lekarza jeszcze przed wejściem do gabinetu doskonale "wie", co mu dolega Zwłaszcza, że wpisze w google hasło "kaszel" i dowiaduje się że ma raka płuc. Mimo wszystko wizyty u lekarza nie wyszły jeszcze do końca z mody i raczej nie będzie tak, że przychodzi człeń do lekarza żeby pochwalić się tym, co znalazł w necie. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez krzesuo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Na szczęście coraz więcej osób nie wierzy w te bzdury. Czyli jakie? Cytuj Link to post Share on other sites
MrDude 15 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Chłopie, ja na takie tematy pisałem prace naukowe, a ty jak widać wiesz tyle, ile dowiedziałeś się z książeczki do nabożeństwa, skoro podważasz liczby i fakty, które są powszechnie znane od wielu lat. Między innymi. Poza tym jestem tłumaczem, biegłym sądowym i pilotem wycieczek zagranicznych. Byłem w ponad 40 państwach, biegle władam angielskim i niemieckim, dogadam się w kilku innych językach. W wieku 21 lat stać mnie było na to, aby za własne pieniądze kupić mieszkanie. Kiedyś takiego kogoś nazwano by człowiekiem renesansu, dziś krytykuje się i może nawet obraża. Dokąd zmierza ten Świat ... PS: Nie, nie słodzę p.Nowajowi . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli jakie? To co pisze w biblii. Moim zdaniem to są bzdury, możliwe że Ty myślisz inaczej, nie wnikam. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BIGPUN 12628 Napisano 6 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Pisałeś w biblii? 13 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 możliwe że Ty myślisz inaczej Chciałem tylko dopytać, bo teraz można wierzyć w boga (nawet w Crom'a), a nie w kościół, a wiara w biblię jest taka...niezrozumiała dla mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Chciałem tylko dopytać, bo teraz można wierzyć w boga (nawet w Crom'a), a nie w kościół, a wiara w biblię jest taka...niezrozumiała dla mnie. Nie pisałem że nie wierzę w biblię, tylko w to, co tam jest napisane. Z mojego punktu widzenia to bajki. Teoretycznie gdyby nie Biblia, to ludzie nie usłyszeliby o "Bogu", a kwestia czy istnieje czy też nie to już sprawa drugorzędna. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 To co pisze w biblii. Moim zdaniem to są bzdury, możliwe że Ty myślisz inaczej, nie wnikam. Ignorant. to fajna ksiazka fantasy jest Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BIGPUN 12628 Napisano 6 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nie będę dyskutował o religii bez żadnego przedstawiciela Reptilian. 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts