BARTOL48 818 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Teraz pewnie tak samo jak w przypadku Mamy Madzi, zaszczują biednego człowieka Ona to jeszcze kariere zrobiła. Sesje, wywiady, ochrona i wakacje w hotelach... Cytuj Link to post Share on other sites
sajmon154 537 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Przegięcie ? NIE.Ja ze swojej strony powiem tak, Policja już od kilku ładnych lat walczy z naszym systemem i budżetem o możliwości i zaplecze finansowe na "wzmocnienie" aut, by wzorem np, USA, móc takich "pajaców" taranować i spychać z jezdni.W 2013 roku śmierć poniosło 3 funkcjonariuszy, ponieważ nie mogli zatrzymać podobnego ewenementu na drodze. Zniszczony został 1 samochód policyjny oraz szkody poniosło 7 innych (należących do cywilów). Inaczej by się sytuacja miała gdyby go po pierwszych 10 km "pukneli" 3-4 razy w "tyłek" i zakończyło by się to w rowie anie na funkcjonariuszu usiłującym zablokować drogę "niesfornemu" kierowcy. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez sajmon154 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jak go zidentyfikują to niech go wsadzą zgodnie z kodeksem (myślę, że w tym wypadku do 3 lat - wcześniej robił gorsze rzeczy, a jakoś nikt się tego nie czepiał). Niektórzy już tak mają, że potrzebują adrenaliny szalejąc po drogach publicznych, gdzie nawet nie ma warunków do takiej jazdy Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Obejrzyj sobie to wideło jeszcze raz. A potem drugi raz. Następnie uświadom sobie (bo może tego nie wiesz), że to jest recydywa w jego wykonaniu. Nie pierwszy raz robił takie popisy, więc pewnie nie ostatni. Do tego dochodzi fakt, że to kanalia, świadoma tego, że jest szukana i jednak się nie przyznaje do występku/przestępstwa, tylko chwali tym w internecie i się ukrywa. Nie mówiąc już o tym, że jakby chciał poszaleć to jest na to mnóstwo bezpiecznych miejsc, ale wtedy nie wpisałby sobie w opis wideo "street racing warsaw"...Jak dla mnie, to on może dostać i dożywocie. Wymiar sprawiedliwości i więzienia mają odizolowywać jednostki nie przystosowane do życia w społeczeństwie. On się do tego zalicza - ma sobie za nic życie i bezpieczeństwo swoje i innych, ma za nic honor aby się teraz przyznać i nie marnować czasu i pieniędzy policji na jego poszukiwania.Jeśli mamy zacząć budować silne i bogate państwo, to proponuję pracę u podstaw. Zacząć od oszczędzania na cyrtoleniu się z takimi szumowinami, wsadzać ich do kamieniołomów i nie tracić na nich czasu/pieniędzy/zdrowia. wcześniej robił gorsze rzeczy, a jakoś nikt się tego nie czepiał Jeśli to jest Twój argument, to jesteś pieprzonym kretynem. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 jeśli znajdą tego kto jest sprawcą, a nie tylko domniemanego sprawcęTy widzisz i nie grzmisz. Misiu skończ brnąć z tym swoim pokrętnym rozumowaniem i przestań robić z siebie błazna. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Weźcie idzie sami po rozum do głowy. Nikogo karać nie można jeśli nie ma się dowodów na to. Jeju, jeśli o mnie chodzi to niech go wsadzą na ile im się podoba, ale tylko jeśli będą w 100% pewni, że to zrobił facet X, a nie Y... Tak trudno to zrozumieć? Za mało macie przykładów niesprawiedliwości w Polsce? I skończ misiować, bo to już się nudne robi... Twój avatar pokazuje gdzie masz mózg... Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jest temat zastępczy, trąbią o tym w TV, ludzie się podniecają dyrdymałami a nie ważnymi sprawami. Wszystko zgodnie z planem. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 I Żydzi mogą nas spokojnie okradać 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 O przynajmniej jeszcze 2 osoby widzą co się dzieje w Polsce... Aż plusa dam. A kółeczko wzajemnej adoracji forumowej "elity" niech się dalej klepie. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Tak trudno to zrozumieć?Jak widać wszyscy wiedzą kto to zrobił tylko Ty strugasz indianina.I skończ misiowaćMisiu po co te nerwy, w końcu podobno jestem dzieckiem więc piszę Ci jak dziecko. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Skoro tak uważasz, to ja się wyłączam, bo z dziećmi nie ma co rozmawiać, mysiu pysiu :* Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Panowie, bez nerwów, mst mądrze prawi, ktoś nas okrada w tym momencie tfuu. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) No zmotoryzowani Żydzi w swoich m3 Edytowane 10 Czerwca 2014 przez mst 3 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 2 osoby widzą co się dzieje w Polsce...Boże, Ty na serio myślisz, że mst napisał to poważnie? Jeżeli tak to czas cofnąć się do podstawówki. ktoś nas okrada w tym momencie tfuu.To z pewnością Tusk i jego masoneria. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 mst nie pamiętają, to nie wiedzą Mnie tylko zastanawia, kto takim ludziom jak nasz miś, daje świadectwo dojrzałości i dopuszcza do matury... Pewnie Ci sami od "egzamin w wordzie zdają tylko ci którzy umieją jeździć".Czas umierać. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Nie wiem kto i co pisze na poważnie, nie chce mi się w taki upał prowadzić analizy psychologicznej, tym bardziej gdy niepotrzebnie wdałem się w dyskusję tutaj... sid jesteś taki mądry przez Internet, że szok... Nie znasz mnie, a ja Ciebie więc daruj sobie ocenę mojej osoby... Dajesz tylko wyraz Twojego poziomu... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Johny3 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 "Chodździeż, bo będziem się bez końca swarzyć". Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Dlatego ja wysiadam z tego wagonu zmierzającego niechybnie w rozwarte podwoje bezkresnego kanionu... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Johny3 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Mnie tylko zastanawia, kto takim ludziom jak nasz miś, daje świadectwo dojrzałości i dopuszcza do matury... Pewnie Ci sami od "egzamin w wordzie zdają tylko ci którzy umieją jeździć". Czas umierać. Morda, nie przesadzaj dobra I masz racje, śmierć to najlepsza rzecz czasami 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 najlepsza rzecz czasami http://4.bp.blogspot.com/-ojKYPfzKM-c/UbUcpfMHQkI/AAAAAAAAA_M/QgL0H4-Ad88/s1600/hooray-people-are-paying-attention-to-me-futurama.gif 6 Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Teraz rozumiem dlaczego pełnoletniość w stanach jest od 21 roku zycia... Ledwo to odbierze dowód to najmądrzejsze w każdej dziedzinie... Piszesz, że Sid Cię nie zna i nie może Cię oceniać... Jak lepiej poznać człowieka niż poprzez jego wypowiedzi i światopogląd? Ty już chyba sam nie wiesz gdzie się pogubiłeś... Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Podobno mężczyzna w wieku 24 lat wyrasta z bycia dzieciakiem. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Spokojnie, tobie to nie grozi. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Mówią, że facet rozwija się do siódmego roku życia, a potem już tylko rośnie Tzn. niektóre kobiety tak mowią Edytowane 10 Czerwca 2014 przez gtr76 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 za to Ty wiesz najlepiej, masz raptem kilka lat więcej i taki doświadczony życiowo... Ja mam dokładnie to samo zdanie o Was kiedy przeczytałem Wasz światopogląd więc jesteśmy kwita... Gwoli ścisłości - mam gdzieś jakie macie o mnie zdanie, bo całe szczęście mogę żyć sam za siebie, a nie według Waszego geniuszu To jest tak jak się może coś w życiu osiągnęło i nagle się zapomina o innych i całej szarej rzeczywistości. Ja źle się nie mam, ale dostrzegam problemy innych. Jeśli tego nie widzisz, to mi przykro... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts