Salem 363 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lgc5RStqd5M&noredirect=1 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja to jakieś 3 tygodnie temu kupiłem sobie nowego smartfona (Xperia Z), a dziś się własnie dowiaduję, że jest on już przestarzały (ponoć właśnie wychodzi Z1) o_O http://plus.pl/indywidualna/Xperia_Z1/?gclid=CNKMnPXftrkCFUVe3godmDEAWg Cytuj Link to post Share on other sites
wujekdobryzbojek 24 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja to jakieś 3 tygodnie temu kupiłem sobie nowego smartfona (Xperia Z), a dziś się własnie dowiaduję, że jest on już przestarzały (ponoć właśnie wychodzi Z1) o_O http://plus.pl/indywidualna/Xperia_Z1/?gclid=CNKMnPXftrkCFUVe3godmDEAWg Urok postępu i nowej technologii . Chociaż wg mnie, na co komu piętnasto-rdzeniowe telefony z 20gb ramu i rozdziałką większą niż ta w TV ;o Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie cytuj całej wypowiedzi, która jest nad tobą. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Już od jakiegoś czasu o xperii z1 się mówiło, więc nie wiem co cię dziwi. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie cytuj całej wypowiedzi, która jest nad tobą. Właściwie dlaczego tego się nie robi, widać dokładnie na co kto odpowiada - nie ma żadnych niedomówień czy pomyłek, do tego dodać skrypt powiadomień o odpowiedziach/cytatach i jest miło. Na XDA i wielu innych forach wprowadzili taki system i jak na moje to się sprawdza. http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie robi się tego dlatego, że prościej napisać "@up", a jeśli odnosimy się do części wypowiedzi, to tylko tą część cytujemy. To jest logiczne. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Właściwie dlaczego tego się nie robi Ponieważ to jest logiczne? Jeśli coś piszesz to odnosisz się do postu powyżej i to jest dla każdego zrozumiałe. Można także napisać "@up" dla pewności. Tak jest zdecydowanie ładniej, a post jest estetyczny i przejrzysty. Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 @@wujekdobryzbojek, Co kto lubi Ja mimo wszystko uważam smartfon za udany zakup. Plusem jest nawet to, że nie muszę odpalać kompa, żeby sprawdzić takie banalne rzeczy jak pogoda, czy rozkład jazdy komunikacji Mam teraz w pewnym sensie komputer w kieszeni, pod ręką funkcjonalność, której w klasycznym telefonie nie uświadczysz, albo jest mocno upośledzona. Ale wiadomo, nie każdy musi tego potrzebować. Powiem, że sam kupiłem go trochę na wyrost, bo nie jestem z tych, o zmieniają sprzęt raz na pół roku, więc pomyślałem, że niech to będzie coś porządniejszego. Swoją starą Nokię miałem 5 lat bez mała. LOL ale się rozpisałem w OT Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
emurderrec 81 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 6 godzin soboty poświęcone na kompleksowe sprzątanie mieszkania. Moja luba padła jak zobaczyła co miałem za lustrem... A Wy jak często sprzątacie za lustrem? http://www.iv.pl/images/23848099874826729281.jpg Swoją drogą - dostrzegam na tym syfie mapę ZIEMI OBIECANEJ ! Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Hmmm ja mam lustro przyklejone, więc pewnie mam klej;) Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja jescze nie mam luster Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mały ruch coś. Wszyscy się uczą? Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 http://www.liveleak.com/view?i=787_1378598747 Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja mimo wszystko uważam smartfon za udany zakup. Plusem jest nawet to, że nie muszę odpalać kompa, żeby sprawdzić takie banalne rzeczy jak pogoda, czy rozkład jazdy komunikacji Mam teraz w pewnym sensie komputer w kieszeni, pod ręką funkcjonalność, której w klasycznym telefonie nie uświadczysz, albo jest mocno upośledzona. Do takich rzeczy to starczy nawet ZTE V970 za 450zł Ba, ma drugi slot SIM i możesz mieć darmowego neta Aero2, wtedy nawet Google Play nie straszne, bo nie masz limitu danych Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mały ruch coś. Wszyscy się uczą? Po prostu widzą ciebie w temacie i już mają dość ... //nie zaczynajcie tutaj swoich potyczek wormadam Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Stfu //nie zaczynajcie tutaj swoich potyczek wormadam Cytuj Link to post Share on other sites
MaxWayne 21 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) Do takich rzeczy to starczy nawet ZTE V970 za 450zł Ba, ma drugi slot SIM i możesz mieć darmowego neta Aero2, wtedy nawet Google Play nie straszne, bo nie masz limitu danych zte v970 już nie produkują Edytowane 8 Września 2013 przez MaxWayne Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 UWAGA !!! Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 lat przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył?Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego marketu. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera się do robienia laski.W tym czasie druga kradnie wasz portfel.Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły czwartek, piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i dzisiaj rano też!!! Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Screen został wysłany na pocztę żony. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły czwartek, piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i dzisiaj rano też!!! :rotfl: Tommy, o którym Tesco mówisz? Dawnym Hicie? Edytowane 8 Września 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) a czemu aż tyle razy był kradziony ?? xD Edytowane 8 Września 2013 przez JonathanArcherPL Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 zte v970 już nie produkująDziadek jedzie na rowerze, a wnuczek też ma ciastko... jaki to ma związek? Na allegro pełno ofert, u chińczyków na aliexpress również, kupić nówkę nie problem UWAGA !!! Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.[/size] Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 lat przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył?[/size] Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego marketu. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera się do robienia laski.W tym czasie druga kradnie wasz portfel.[/size] Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły czwartek, piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i dzisiaj rano też!!![/size] Gdzie mam zaparkować, żeby mi też ukradły portfel kilka razy? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts