Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Temat do spamu, więc też zrobię spam... Zapraszam na lockerz.com ;)

Ta stronka to niezła wkręta i przy okazji jakieś gifty można zgarnąć (np. iPod Touch 32 GB)... :]

Mogę wysłać zaproszenia (w inny sposób nie można się zarejestrować) - potrzebuję jeszcze 13 osób :help:

P.S. Jakaś wojna między "zielonymi" i "czerwonymi" się tu wywiązała... Ja natomiast popieram "niebieskich" i "czerwonych" :)

Bry :?: mam mały problem dotyczący jednej z części NFS dokładnie chodzi mi o Most Wanted. Wczoraj naszła mnie chęć aby pograć sobie w starego NFS-a :menda: wszystko pięknie ładnie się zainstalowało odpalam gierce w opcjach wideo ustawiam wszystko na high następnie wybieram wyścig gra się ładuje a podczas gry występują lekkie przycinki gra się żółwi co jakiś czas. Odpaliłem Frapsa podczas gry średnia fps to 75 w porywach do 90 nie wiem od czego to może być :wariat: Gra już ma parę lat na swoim koncie. Sprzętu też nie mam najgorszego więc gra powinna chodzić płynnie. Co wy na to? bo ja jestem w tej kwestii zielony. Przeskanowałem komputer antywirusem nie znalazł nic podejrzanego. Przeczyściłem również rejestr etc. też nie pomogło :hahaha: Dodam jeszcze, że mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej. Inne gry chodzą mi całkiem płynnie min. NFS Shift, DiRT 2 i reszta nowszych gier nie zacina się tak jak Most Wanted :D

Mam nadzieję, że mogę na was liczyć! Z góry dzięki za pomoc :P

Reszta konfigu mojego pc w sygnaturce :pajac:

Pozdrawiam.