sepik 0 Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Czy lg g4 będzie dobrym smarfonem na kilka lat? i Czy ogólnie lg to dobra firma jest chodzi o telefonu? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 G4 to bardzo dobry flagowiec. Najlepszy zaraz po S6. Świetny aparat, bardzo dobry ekran, wydajność na bardzo wysokim poziomie. Wygląd to kwestia gustu. Na 2 lata spokojnie powinien starczyć może nawet 3 i więcej, to już kwestia użytkownika i jego wymagań. Plus też w postaci wejścia na kartę sd i wymienna bateria. Ja bym jednak wybrał S6 Cytuj Link to post Share on other sites
sepik 0 Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 A dlaczego bys wybrał s6? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) S6 ma lepszy ekran,wykonanie i lepszy design,aparat ma lepszy LG G4 ze względu na więcej ustawień w trybie manualnym dzięki którym wychodzą lepsze zdjęcia,wydajnosciowo są podobne. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
sepik 0 Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Czy lepszy to tak nie do końca bym powiedział, zależy od gustu jakie kto woli kolory. Oglądałem kilka recenzji. Tylko zastanawia mnie czy G4 nie bedzie zwalniać zacinać sie jak G3 po dłuższym użytkowaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) I tak 99% użytkowników robi zdjęcia w automacie a te robi ciut lepsze S6. Dodatkowo ma szybkie włączenie aparatu podwójnym szybkim kliknięciem przycisku home Tylko zastanawia mnie czy G4 nie bedzie zwalniać zacinać sie jak G3 po dłuższym użytkowaniu.G3 troche laguje już od początku. Chodzi o przeładowywanie ikonek na głównym ekranie. Nie jest to jakieś uciążliweG4 ma już na tyle mocny procesor że nie będzie to miało miejsca Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
sepik 0 Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Dawid0032 dzieki za opinie . Dobrze jest też spróbować czegoś nowego . A jeszcze miałbym pytanie. telefon tak do 700 zł dual sim 1 GB ramu oraz moduł LTE dla kobiety. (cena ewentualnie lekko wyszła ale lepiej by było gdyby do tych 700 zł sie zmieścić. W gre wchodzą samsungi, Lg, sony huawei i jakieś mniej znane marki też. (OPRÓCZ LUMII) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts