gtxxor 3481 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Otóż to posiadam w/w obudowę. I zapragnąłem zamontować sobie regulator obrotów Scythe Kaze Q, przeczytałem jednak w sieci masę opinii że w Gladiusie trzeba coś tam ciąć żeby dało się zamontować jakikolwiek sprzęt w zatoce 3,5. Czy to prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Nie wiem, ja nic nie ciąłem, a mam kontroler obrotow Kaze Q właśnie i do tego czytnik kart Tyle, ze tylko jedno z nich moze byc zewnętrzne teoretycznie Moze chodzilo o takie metalowe cos, co normalnie sie wygina i wyłamuje, co jest w kazdej zaslepce nieuzywanej 5.25 i 3.5. Po prostu kazda zatoke trzeba rozdziewiczyc śrubokrętem Btw. Ściągnij sobie drugą zaślepkę, która jest nad tymi drziwczkami z koszykiem na wentyl (czyli 5 od dolu) i zobaczysz slot 3.5 w ktorym mozna zamontowac kontroler Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 No dzięki, nie ktoś tam wspominał że 3,5 nie pokrywa się z przednim panelem i trzeba kroić budę wewnątrz. To że wyłamać blokadkę to rozumiem Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Bo z tych dwoch tylko jedno pokrywa sie z panelem. WLasnie to na wysokosci 5 zaslepki od dolu (drugiej nad drzwiczkami). To drugie juz niestety nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts