j0k3r16 0 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam.Chcę kupić telefon, dotykowy z androidem, na który mogę przeznaczyć tak 400-450zł moze byc allegro lub inne aukcje .Telefon który ma: *android *aparat dobry przedni i tylni *przekatna ekranu 4,5" Zależałoby mi na 1GB RAM i co najmniej dwu rdzeniowym procesorze lub innym. Prosiłbym o pomoc i jakieś opinie Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Np. LG Leon spełni oczekiwania za taką cenę. Można też jakieś Sony Xperia E3 lub E4 ale ciężko za tą kasę i chyba Lg lepsze (żona ma) ja E3 i mi styka narazie. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Moto E LTE, LG Leon 4G albo jeszcze myPhone S-Line. Dwa pierwsze maja szybką łączność 4G/LTE i Lizaka, S-Line ma 16 GB pamięci wewnętrznej i dobry ekran. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts