lowcaxd 0 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 mój budżet : 750zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : internet nówka czy używka : nówka/używka preferowany rozmiar wyświetlacza : do 5 cali preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : gry, internet moje najważniejsze wymagania : wygląd, wytrzymała bateria, dobry aparat Myślałem nad takimi telefonami jak: Samsung Galaxy S3 , Motorola Moto G 2nd gen. , Asus ZenFone 4, LG G3S Który z nich posiada najlepsze parametry i który jest godny polecenia?. Otwarty jestem na jakieś inne propozycje telefonów (byle nie chińczyki) Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Moto G2 i LG G3s to bardzo ciekawe telefony w tej cenie. Mogę polecić, szczególnie LG. Z innych mogę dorzucić jeszcze Sony Xperię M2 LTE i myPhone Infinity, też dobrze wykonane i całkiem płynnie działające. Możesz sprawdzić. Cytuj Link to post Share on other sites
keanu96 1 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie orientuje się obecnie w cenach, szczególnie tych używanych, ale jeśli mogę coś doradzić z własnego doświadczenia, nie kupuj telefonów "świeżych" ale ze średniej lub niskiej półki. (np. M2, myPhone) Lepiej W tej samej cenie kupić flagowca z przed np. 2 lat. Wierz mi, będziesz bardziej zadowolony. Mówiąc flagowce mam na myśli SGS (bez zadnych mini albo innych cudów), Xperie Z (wersje Compact jeśli będziesz grał na telefonie są OK) LG seri G itp. itd Cytuj Link to post Share on other sites
dannyy 13 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Z mojej opinii po używaniu LG G3s, blisko dwa miesiące, nie chciałbym drugi raz go kupić, ekran bez automatycznej jasności, słaba widoczność w świetle słonecznym, bateria niby duża ale cały dzień transmisja danych włączona i kilka wiadomości na messengerze i kilka sms i telefon pragnie ładowarki już o 18-19. Wydajność: zabijanie aplikacji do tego potrzeba kilka sekund. To jest moja opinia jesli ma się przydać. Cytuj Link to post Share on other sites
GergG 134 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Samsung Galaxy S4 Cytuj Link to post Share on other sites
lowcaxd 0 Napisano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Co sądzicie na temat telefonu Lenovo Golden Warrior A8 albo o Huawei P8 Lite? Albo jaki telefon z firmy Levono jest najlepszy w okolicach 750zł? Czekam też na propozycje innych telefonów w tej cenie i liczę na wasze opinie Edytowane 12 Września 2015 przez lowcaxd Cytuj Link to post Share on other sites
keanu96 1 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Po ci na siłe chcesz się bawić w telefony ze średniej półki, skoro w tej cenie mozesz kupić flagowca sprzed kilku lat? Xperie Z powinieneś nową w tej cenie wyrwać. Uwierz mi nie warto, może i specyfikacja wydaje się lepsza ale za to dużo tracą ekranem i swoją awaryjnością, nie mówiąc już o ścinach co kilka sekund. Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Po 1 to xperi z nie idzie juz prawie nowej kupic a po 2 Z to ma dopiero tragiczny wyswietlacz.Nie polecam za żadne skarby. W tej cenie nic lepszego od lg g2 uzywanego,który bije te wszystkie telefony na głowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts