Moderator 9 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 zepsuł mi sie mój tablet Gigabyte Nvidia Tegra Note 7 ich juz nie produkujom a usterka jest powazna (prawdopodobnie bateria i gniazdo i aparat) to oddadzom hajs czy wymieniom na nowszy model Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Zwrócą hajs,na nowszy model ci nie wymienia Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 na Zwrócą hajs,na nowszy model ci nie wymienia napewno? a moze sie im to oplaci? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 A na jaki np byś chciał żeby Ci wymienili Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 zepsuł mi sie mój tablet Gigabyte Nvidia Tegra Note 7 ich juz nie produkujom a usterka jest powazna (prawdopodobnie bateria i gniazdo i aparat) to oddadzom hajs czy wymieniom na nowszy model Fajnie , by było jakbyś pisał poprawną polszczyzną. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dobrze by było A to chyba nie jest odpowiedni dział do tego tematu bo jest osobny dział do tabletów 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Dobrze by było A to chyba nie jest odpowiedni dział do tego tematu bo jest osobny dział do tabletów ok,ale kurna nikt nie odpowie na moje pytanie tylko sie czepiajom. A na jaki np byś chciał żeby Ci wymienili na shielda Dobrze by było A to chyba nie jest odpowiedni dział do tego tematu bo jest osobny dział do tabletów Może jest ale nikt na niego nie odpowiada Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts