Theev 0 Napisano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Cześć, Zastanawiam się nad Moto G3 1gb (jako że w PL i tak nie mamy wyboru). Wszyscy tak piszą, że lepiej wersję 2gb (no to akurat logiczne), ale tak naprawdę czy dla mnie, osoby która nie gra w ogóle w gry, i tak naprawdę używa głownie messengera, endomondo, jakdojade.pl i czasem porobie kilka zdjęc to jest mi potrzebna wersja 2gb? Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Z doświadczenia wiem że android lubi czyścić ram gdy jest za mało... przy 1gb może się to zdarzać i może czyścić więc tak czy inaczej 2gb jest lepszą opcją. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Bierz 2gb na dłuższy okres czasu to będzie lepsza opcja. Cytuj Link to post Share on other sites
Theev 0 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 A skąd mam go niby wziąć? W żadnym europejskim amazonie nie jest dostępny, nawet na amerykańskiej stronie motoroli jest napisane, że na wersję 2gb trzeba dłużej poczekać na dostawę. Więc jak na razie ich nigdzie nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
kradneslomki 0 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 amazon francuski ma opcje preorder, ktoś ostatnio zamawiał to mu dali datę około 3 września. Kolor czarny. wychodzi po wszystkim coś pod 1000zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Theev 0 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 amazon francuski ma opcje preorder, ktoś ostatnio zamawiał to mu dali datę około 3 września. Kolor czarny. wychodzi po wszystkim coś pod 1000zł. Faktycznie, na dzień dzisiejszy wychodzi ~972zł. Thx. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts