tonnymagnesu 0 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No LG G2 wygląda bardziej o jedną klasę wyżej W białym kolorze wygląda kozacko, tak jakby "exclusive" (ale to tylko takie moje zdanie hihu) Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) @tonnymagnesu szybka porada dla Ciebie: -nie kupuj telefonu z pamiecią 32GB - w polsce nie bedziesz mial gwarancji, LG naprawia te modele grzecznościowo za free ale pod warunkiem, ze naprawa nie dotyczy plyty głownej -niezaleznie od wersji 16 czy 32 GB nie kupuj telefonu z aukcji w ktorej czas realizacji jest dluzszy jak 4 dni (bo inaczej dostaniesz chinola i dodatkowo refurbished) -niezaleznie od wersji 16 czy 32 GB nie kupuj telefonu z aukcji w ktorej wystawiaja fakture vat marże bądz paragon z ptu 0% bo nie bedziesz mial gwarancji producenta żadnej! tylko serwisowa...a wiadomo komisiki serwisiki mogą bardziej spitolić telefon niż naprawić, dodatkowo używajac czesci zamiennych -nie kupuj LG G2 o oznaczeniu modelu F320/LS980/D800 itp...jedyny model europejski to D802 i ten w 100% dziala w polskich sieciach...pozostale modele mają problemy (zazwyczaj nie działa 3G/LTE lub 3G jest niepełne tj czesto gubi zasieg) -kupuj na aukcjach gdzie wystawiaja fakture vat 23% bądź paragon z PTU > 0% (nie pamietam ile podatku jest na takim paragonie...w kazdym razie wiecej jak 0% musi być) Czesto tej informacji na aukcji nie ma ale jest na stronie "O mnie" bądź w regulaminie danego sprzedawcy/sklepu -popatrz na OLX ale tylko z odbiorem osobistym (kantują tam jak nie wiem albo ziemniaka dostaniesz), czesto na OLX są używki w bardzo dobrym stanie albo nówki z wymian abonamentowych (bedziesz miał brand operatora - debranding banalna sprawa) Ja przymierzam się do sprzedaży swojej G2-ójki ale dopiero jak play zaoferuje mi ciekawą ofertę - póki co szajs, a nie oferta btw. moja jest żyleta - zawsze etui, zawsze folia bateria nowa wymieniona w serwisie LG Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez maxellxl Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 G2 sie ladnie prezentuje mimo plastikowej obudowy lepiej niz s4,posiadam biala wersje.Działa też lepiej niz sr przynajmniej ze snapdragonem 600 bo dla kolegi kilka razy zlagowal a mi sie nic nie zdazylo przez miesiac.S4 sie wydaje malutka przy g2 choc g2 jak na ekran5.2 tez ma idealne wymiary. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts