szynszyl 2 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam, przeprowadzam się, studia i te sprawy. Jest nas 3 i potrzebujemy routera, potrzebujemy takiego routera aby każda z osób nie miała żadnych lagów nawet gdy pozostałe odpalą torrenty czy robi coś innego w sieci np. grając chce mieć pewność, że nie będę miał żadnych nieprzyjemności podczas gdy ktoś będzie buszował online czy coś ściągał. Budżet i tak się rozłoży na 3 os aczkolwiek nie chcielibyśmy przekroczyć tych 300zł, mniej lepiej.Druga sprawa to "internety", myślałem o UPC minimum 60mb/s ale nie wiem czy to na światłowodzie czy też nie, info na stronie nie mogę znaleźć. Polecacie jakiś internet w stolicy? Najlepiej światłowód. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Zdecyduj się na konkretnego dostawcę, dostaniesz od niego sprzęt do korzystania z internetu, może akurat ci podpasuje. Na temat upc jest wiele dobrych opinii, choć też nie brakuje narzekań ale to jak na każdego operatora. Bierz od tego, który ma lepszą ofertę w twojej okolicy. Cytuj Link to post Share on other sites
szynszyl 2 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No właśnie nie mogę się zdecydować na konkretnego dostawcę może ktoś coś poleca? Warszawa Broniewskiego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts