lazylike 0 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam, zastanawiam się nad kupnem telefonu pod Hearthstona.Interesują mnie modele wymienione w temacie a mianowicie:Sony xperia Z1Sony xperia Z1 compactSony xperia Z2Sony xperia Z3 compact(Przesiadam się z lumi 520 więc skok życia)Z tego co się orientuję to gra działa na na tych telefonach.Mam dylemat bo zależny mi na płynności w grze i żeby bateria starczyła na przyzwoite kilka"naście partii bez rozładowania do 0%.Miałem dylemat pomiędzy tabletem a telefonem ale z tego co wyczytałem i obejrzałem tablety jak narazie sobie nie radzą lub są strasznie drogie te które tę grę obsługują płynnie.Telefon posłuży mi także jako przeglądarka internetowa,dzwonienie,sms czyli standard.Macie jakieś doświadczenie z korzystania z tych telefonów? Podzielcie się jakimiś radami opiniami.Opłaca się dokładać więcej do tych z górnej półki? Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Wiem, że to nie moja sprawa itd. , ale kupowanie smartfona (każdy z nich jest dosyć sporym wydatkiem) pod gre jest dla mnie naprawdę dziwaczne, ale kto bogatemu zabroni Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Na każdej wyżej wymienionej Xperii Hearthstone będzie działał płynnie.Jeśli zależy ci na baterii - wybieraj między Z1 Compact a Z3 Compact. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts