pawel56255 0 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam.Potrzebuje nowego telefonu. Smartfona bede używał bardziej do ogladania filmów przegladania internetu i robienie zdjeć (wiec przedni aparat i tylni musza być bardzo dobre ) Nie gram w dużo gier na telefonie ale fajnie by było jak by dobrze działały . Troche popatrzyłem te smarfony i to moje propozycje :sony xperia z3 (tylko znaleść nie dual sim ) ,samsung galaxy s5 (szczerze to wyglada strasznie i to mnie odstrasza ) , htc one m8 i htc m8s (specyfikacje maja bardzo podobne nie wiem co bym wybierał) .Prosze o pomoc w wyborze . Najbardziej jestem za sony xperia z3 ale nie ma gdzie kupić bez dual sima( jak ktoś zna dobre sklepy to pisać ) .Z góry dziękuje za pomoc . Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) A myślałeś żeby dołożyć 200 zł i kupić Galaxy S6 albo LG G4 ? Bo ja jakbym miał budżet 1700 to bym już dozbierał te 200 zł bo serio warto To aktualnie 2 najlepsze flagowce. Świetne aparaty i wydajność miazga Do zdjęć to M8 niebardzo bo ma dosyć słaby aparat. Z3 też jakiegoś super nie ma. S6 i G4 w tej kwestii go niszczą Z tych co wymieniłeś do S5 by sie bardziej nadawała Jest jeszcze G3. Wersja z 3gb ramu Ostatnia propozycja to tego roczny flagowiec Huawei czyli P8. Za 1450 można kupić. Bardzo dobra cena. Aparatami od G4 i S6 wiele nie odstaje a zdjęcia makro robi nawet lepsze. Dodatkowo jest rewelacyjnie wykonany Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
pawel56255 0 Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dziękuje za szybko odpowiedz ! Najchętniej bym kupił samsunga galaxy s6 ale to już cena powyżej 2400 to juz grubo przekracza moj budżet .Chyba że wiesz gdzie kupić je taniej . Zastanowię się nad tym Huawei nie patrzyłem na nie bo mam jeden telefon od nich i nie polecam ale może coś się zmienilo .Dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Galaxy S6 już widywałem na olx za 1850 od osób co go dostały na przedłużenie umowy. Na allegro to samo Zapewne porównujesz jakiś staroć do flagowca. Gratuluje Lg to kiedyś też była kupa a teraz są na szpicy Cytuj Link to post Share on other sites
llawnicki 34 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Zerknij na specyfikację one plus one. Chiński smartfon jednak jakość jest bardzo dobra. Duży wyświetlacz, dobre aparaty dużo pamięci no i niska cena. Sam używam go od kilku miesięcy w wersji 64GB i nie mogę złego słowa powiedzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Zamiast one plus one lepiej kupić one plus two 64gb z 4gb ram za 1700 albo 1800zł Cytuj Link to post Share on other sites
llawnicki 34 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 One plus two jest chwilowo na zaproszenie, wiec ciezko bedzie go dostac. Przynajmniej w tym momencie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts