sail_29 0 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam wszystkich i proszę o pomoc Zbieram się z zamiarem zakupu nowego smartfona, na oku mam głównie Motorlę Moto G 3 w wersji 1GB RAM jednak nie wiem czy jest ona warta prawie 900 zł. Jak wypada w porównaniu z drugą generacją, czy opłaca się do niej dopłacić oraz jak w rzeczywistości wypada aparat ( podobno z Nexusa 6 ) Z góry dzięki za wszystkie opinie i propozycje innych smartfonów. Budżet : 850 zł Miejsce zakupu : sklep internetowy ( np x-kom), allegro odpada Nowy czy używany : nowy Rozmiar wyżwietlacza : od 4,7 do 5 cali System : Android Zastosowanie smartfona : internet, youtube, aparat, dzwonienie/sms Wymagania: dobry aparat, dość dobry czas pracy na baterii Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Moim zdaniem jest warty swojej ceny. Będzia działał bardzo dobrze bo ma szystego androida. To taki mini nexus można powiedzieć. Żadna nakładka go nie zamula Z innych propozycji to Huawei P8 lite ale od osób co dostały go na przedłużenie umowy. To koszt ok 800 zł Moim zdaniem 2 najlepsze propozycje w tej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
tomekz1991 8 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Ten telefon ma tylko 1 GB ramu. Moim zdaniem 2 GB to rozsądniejsza wielkość. Moim zdaniem w tej cenie lepszy będzie Huaewi p8 Lite. Na x-kom w cenie 950 zł ale może znajdziesz gdzieś nieco taniej. Jeśli nie znajdziesz to możesz trochę poczekać, niedługo powinien stanieć. Wydaje mi się, że ten telefon ma wszystko na ponad przeciętnym poziomie - materiały z których jest zrobiony, podzespoły, jakość muzyki, jakość zdjęć, aplikacje, nakładka systemowa, ekran itd. Stosunek cena do jakości jak najbardziej się tutaj zgadza. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez tomekz1991 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) 1gb ale daje rade. Już moto g 1 generacji śmigała jak burza. Do tego najnowsze aktualizacjeCo do lite. Jest dobry. Czołówka w tej cenie. Ale materialy to plastik, jakość muzyki szału nie robi, podzespoły od Huawei też nie są jakieś super ale w tej cenie ok. Aparat raczej ma Motorola lepszy a ekrany porównywalneO jakich aplikacjach mowa ? Ten telefon ma tylko 1 GB ramu. Moim zdaniem 2 GB to rozsądniejsza wielkość. Moim zdaniem w tej cenie lepszy będzie Huaewi p8 Lite. Na x-kom w cenie 950 zł ale może znajdziesz gdzieś nieco taniej. Jeśli nie znajdziesz to możesz trochę poczekać, niedługo powinien stanieć.Wydaje mi się, że ten telefon ma wszystko na ponad przeciętnym poziomie - materiały z których jest zrobiony, podzespoły, jakość muzyki, jakość zdjęć, aplikacje, nakładka systemowa, ekran itd. Stosunek cena do jakości jak najbardziej się tutaj zgadza. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts