siczku 1 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam, zastanawiam sie nad kupnem nowego telefonu i myśle nad p8 lite lub honorze 6. p8 ma gorilla glass co u mnie by sie przydało i jest z metalu ale h6 ma lepsze parametry a chodzi mi o telefon do grania, tylko ze p8 jest w playu co mi by tez pasowalo. Może ktoś miał styczność z obydwoma telefonami i wie który lepszy przykładowo wytrzymalszy i posiada lepszą jakość muzyki? Chyba że w tym przedziale cenowym jest jakiś inny lepszy telefon nastawiony do gier i muzyki Cytuj Link to post Share on other sites
kradneslomki 0 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Oneplus one ?OneTouch Idol 3Samsung S5 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 OneTouch Idol 3 jest słaby o wiele lepszy jest lg g2 nowy za ok. 1200 możesz kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Dorzucić możesz do Z2, S5? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts