drugsabused 0 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam forumowiczów. Mam problem z moją M2 którą mam tydzień. Mianowicie wczoraj w nocy złapał zwiechę jak przeglądałem Instagrama, zresetował się i przestał działać dotyk. Rano siadłem na internet i zacząłem szukać jakiegoś rozwiązania. Zresetowałem go przy użyciu przycisku pod kartą sim, a teraz w ogóle nie chce się włączyć. Miga tylko czerwona dioda. Chciałem też podłączyć do komputera, ale w ogóle nie czyta telefonu. Co się dzieje? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Wygląda jakby padła płyta główna. Nie chcę straszyć, ale czerwona dioda zazwyczaj oznacza serwis... Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 A serwis Sony to jest strach bo niewiadomo co wymyślą. Cytuj Link to post Share on other sites
drugsabused 0 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Narazie zostawiam go podłączonego na cały dzień do ładowarki bo było coś takiego poruszanego. Zobaczymy. Cytuj Link to post Share on other sites
Mesox 1 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Miałem to samo, ale z podobnym modelem ,ogolnie to czeka cię serwis i wymiana płyty głównej tak jak kolega wyzej juz wspomniał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts