Kamil671 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 hejka czy mial juz ktos stycznosc z telefonem HTC one ? i czy go poleca ? obecnie poszuuje telefonu szybkiego i dosc wygodnego bo moja praca tego wymaga a duz o osob mi go poleca ? jak sadzicie kupic ? jezeli chodzi o kpno to zdecyduje sie na stronke ww.sknarus.pl bo zawsze tam kupuje jednak nie wiem czy to jest dobry telefon dla mnie Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ogólnie dosyć dobry ale już stary. Nowego już nie dostaniesz chyba że refubrished albo jeśli dopuszczasz używane z pewnego źródła Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 dobra stara słuchawka jak na dziś dzień potrafi skopać tyłek niejednemu średniakowi Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 No to fakt ale nowej raczej nie dostanie Tej stronki też nie znam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts