kakagonzalez 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Hejka Brat szuka telefonu. Poniżej wymagania zgodne z Waszą "ściągawką": mój budżet :Max 750 PLN (czyli weź dołóż parę PLN nie wchodzi w grę.) gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu :Allegro, olx , czy coś pewnego z neta, ale wysyłka tylko z PL nówka czy używka :Najlepiej nówka. Chyba, że używka w bardzo dobrym stanie preferowany rozmiar wyświetlacza :4.7 do 5" preferowany system mobilny :Android (tylko) do czego będę używać urządzenia :Trochę do wszystkiego, trochę do niczego. Głównie internet w komórce, rozmowy głosowe i gry (pytań "czy pujdzie mi na tym wiesiek trujka" nie będzie, coś mniej obciążające procesor ) moje najważniejsze wymagania :- LTE- Aparat główny: minimum 10 Mpix- Bateria min 2300 mAhChętniej widziane telefony z wyświetlaczem FHD (1920x1080) Pomożecie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Dosyć spore wymagania jak bez dokładania ani grosza więcej. 10 mpx, full hd W tej cenie to raczej nowego będzie ciężko. Prędzej 8mpx i ekran hd I wtedy Motorola Moto G 2 generacji lub LG G3s Za ok 800 Huawei P8 lite i z nowych ten byłby najlepszy Z używanych to za 800 G2 albo Xperia Z1 lub Z1 compact Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
DarkX 10 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Z używkami jest różnie ja trafiłem G2 w bdb stanie za 700 zł, co do wymagań to za wysokie jak na taki budżet jeśli chodzi o nowy to może asus zenfone 5 ekran hd, aparat 8 mpix, 2 gb ramu bateria 2110 mah nowy prosto od asusa kosztuje 700zł Cytuj Link to post Share on other sites
kakagonzalez 0 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Dobra, lekka zmiana planów: Mogą być chińczyki, ekran HD (1280x720) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts