angerfist13 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam, posiadam iPhona 5s w dobrym stanie, wszystko sprawne oczywiście i rozważam zamianę go na telefon i tablet. Potrzebuję telefon aby był na androidzie, jednak aby był szybki, pracował bez problemów i posiadał dość dobry aparat. Co do tabletu to nie musi być jakiś super, wystarczy mi coś takiego abym zmieścił się w pieniążkach jakie dostanę za iphona Ma on służyć głównie do przeglądania internetu w domu czy ewentualnie nawigacji (używając owy telefon na androidzie jako modem). Pozdrawiam i czekam na propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ja bym na Twoim miejscu raczej 5s nie zmienił Ile maks możesz przeznaczyć na telefon żeby kupić też ten tablet? Cytuj Link to post Share on other sites
angerfist13 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Właśnie chcę kupić telefon oraz tablet w cenie jaką dostanę za iphona. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 To może najpierw sprzedaj tego Iphona a potem z tej sumy co Ci zostanie napisz jaką chcesz przeznaczyć na smartfon a jaką na tablet i sie coś dobierze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts