mateuszeg 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 § Budżet: 150zł § Jakiej myszki obecnie używasz: cos takiego logitech m-sbf90 § Jaką masz obecnie podkładkę: - § Z jakich wartości DPI korzystasz: sam nie wiem § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: gram z włączoną akceleracja wiec jest to różne. § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS 1.6 § Ile przycisków używasz w myszce: w tej obecnej mam 2 § Chwyt: palm grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 12cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: ta jest juz dość stara i wysłużona § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Myślałem nad tymi trzema Sharkoon Drakonia, Roccat Lua, CM Storm Alcor + do tego jakaś podkładka. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 W takiej sytuacji polecałbym Ci model Cooler Mastera: http://pcfoster.pl/artykul/cm-storm-mizar---test-myszki/1469-1.html Gryzoń ten sprawdzi się dużo lepiej niż Alcor. Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszeg 0 Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 no tak ale troche ponad budżet a i tak go troche naciągnąłem. Macie jakieś inne propozycje ? Ref. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie zwracaj na posty pana wyżej, jako, że pojęcia na ten temat nie ma żadnego. Alvor będzie najlepszym wyborem w tym budżecie. Ewentualnie możesz dopłacić do Rivala. Cytuj Link to post Share on other sites
Pietrak 11 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dokładnie, Alcor jest lepszy niż Mizar. Alternatywą jest roccat savu. Rival jest oczywiście półkę wyżej niż te CM i Roccat, ale też droższy i ma specyficzny kształt. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ja bym na Twoim miejscu wstrzymał się chwilę i dozbierał do Rivala tak jak zasugerował Tycha tym bardziej, że ta myszka jest b.często używana przez graczy CSa, którego uwzględniłeś w pierwszym poście. Zatem zastanów się ile musiałbyś poczekać, aby ją kupić i czy to jest tego warte Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Osobiście uważam, że Alcor > Rival. Znacznie wygodniejsza mycha IMO, a 3090 oprócz niższego max speedu praktycznie w niczym nie ustępuje 3310. Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszeg 0 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ok dzięki, chłopaki. A jaką podkładkę kupić ? Cytuj Link to post Share on other sites
Pietrak 11 Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Zależy od budżetu: -a4tech x7 500mp -roccat taito -tesoro aegis -zowie g-sr Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts