Kazabune 0 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam znalazłem wzór według którego chciałem abyście pomogli wybrać mi myszkę do cs go według własnych doświadczeń i opini na temat tych myszek ( razer DeathAdder chroma , steelseries rival, zowie FK1-EC1) § Budżet: 350 § Jakiej myszki obecnie używasz: bloody v5 § Jaką masz obecnie podkładkę: bloody B-070 § Z jakich wartości DPI korzystasz: low sens zazwyczaj do 1000 lecz zdarza sie czasami około 3000 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 25-30 § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): fps cs go § Ile przycisków używasz w myszce:3 § Chwyt : fingertip grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 14-15 § Dlaczego chcesz zmienić mysz: mało precyzyjna i lekko podniszczona § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): dobrze wykonana trwałe materiały z góry dzięi za pomoc Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Kazabune Cytuj Link to post Share on other sites
wozniuk 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Razera nie polecam, bo chcesz trwałe materiały. Pozostałe dwie są podobne, a więc wybież sam. Zobacz też Logitecha g502 jeśli się nie zdecydujesz na żadną z nich. Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Razera nie polecam, bo chcesz trwałe materiały. Pozostałe dwie są podobne, a więc wybież sam. Zobacz też Logitecha g502 jeśli się nie zdecydujesz na żadną z nich. Kolejny fanboy albo wielki znawca. Razera nie polecam, bo co? Przez pryzmat czegoś? A co można powiedzieć o Rivalu który po pół roku użytkowania wygląda jak szmata wypluta przez psa? Bo tak to jest z gumą na kciuk i powłoką antypotową. Na szczęście podobno to naprawili aczkolwiek nawet nie wiadomo jak sygnowane są nowe pudełka. Zowie też nie jest bez wad (przykład to np. fakt że ich przyciski zazwyczaj mają dużego input laga, albo prawy i lewy przycisk działają zupełnie inaczej - patrz. wymagają innej siły nacisku. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kronikarz 4 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Prawda jest taka, że skill>myszka na żywo widziałem jak kolega na esperanzie z tesco za 20 zł robi 20/5 na supreme w cs:go. Zamiast kupować myszki za nie wiadomo ile lepiej poświęcić ten czas na doskonalenie swoich umiejętności. Wracając do tematu każda z tych myszek jest dobra, ale nie pod fingera 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Rival kupuj cena/jakość najlepszy wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Prawda jest taka, że skill>myszka na żywo widziałem jak kolega na esperanzie z tesco za 20 zł robi 20/5 na supreme w cs:go. Zamiast kupować myszki za nie wiadomo ile lepiej poświęcić ten czas na doskonalenie swoich umiejętności. Wracając do tematu każda z tych myszek jest dobra, ale nie pod fingera Podobnie miałem jak widziałem kumpla grającego w CSa kilka miesięcy temu na myszcze z kulką. Podpisuje się pod Rivalem w tej cenie powinien być dobrym wyborem Cytuj Link to post Share on other sites
HJRxKING 17 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Mam Rivala i polecam, mega wygodny 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts