Marcin1PL 0 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 A dokładniej to taki chciałem kupić Oglądałem na żywo jaki ma obraz i muszę powiedzieć, że fantastyczny obraz ma. W grach jak mi pozwolili sprawdzić, nie laguje, itp. Warto go brać ? Jaka jest wasza opinia na temat tego moniaka ? http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=GATEWAY+22+A Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja nie mam przekonania do tej firmy i jakości jej produktów(może dlatego że nie jestem pewien czy maja dobry serwis). Tzn. gdybym miał wybierać, to zdecydowanie wołabym LG, Samsunga lub Iiyamę... Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Przeczytaj warunki gwarancyjne. Nawet producenci nie wierzą w żywotność produkowanych urządzeń. Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ... oczywiście ale niektórzy są bardziej pewni swoich produktów np. LG i Iiyama nie wprowadzały by tej gwarancji na bad piksele gdyby ich matryce miały często tego typu usterki - bo wymiana każdego złego monitora ze względui na wypalony lub świecący piksel doprowadziła by ich do bankructwa... Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 macie rację, ale powiem coś lepszego na offtopic i zamknięcie tematu ;p padł mi moniak przedwczoraj poejchałem do saturna i kupiłem monitor ;p oprócz tego gateway'a miałem na oku jeszcze ten moniak kupiłem go bo giełda była już zamknięta a eliminacje w cod4 za 3h jak na razie jestem z niego zadowolony dziękuję za waszą pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Samsung SyncMaster 2033SN 20'' Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts