tp.litwin 0 Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam Często zdarza mi się że nie działają mi słuchawki ale nie zawsze. Jednak dzieje się to zbyt często. Przywracalem juz ustawienia fabryczne i przez pewien czas było ok, teraz znów mi nie działają. Ze słuchawkami wszystko ok bo działają na telefonie żony, poza tym sprawdzałem tez na innych. Jak je podepnę do telefonu to jest informacja ze zostały podłączone, tyle ze jest głucho. Note ma nie cały miesiąc, myślicie żeby oddać na gwarancję, czy to coś z systemem Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Raczej z fonem,skoro przywracałeś ustawienia fabryczne i nic to nie dało a słuchawki dobre.Na serwis. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez chudy131080 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts