avrack4 0 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Jestem wlasnie w anglii i chcialbym tu kupic nowy telefon do ok 100£ (na polskie teraz to jakies 600zl). Zalezy mi na jak najlepszym stosunku jakosci do ceny + dobre nagrywanie filmow, plynnosc dzialania systemu, bez awaryjnosc. Zastanawiam sie jeszcze nad mozliwoscia postawienia hot spota LTE ale zdaje sobie sprawe ze albo internet albo parametry wiec prosze o takie i takie propozycje i sobie jeszcze wszystko rozwaze. Interesuje mnie kazda marka i kazdy system. Przeprasam jesli napisalem totalne bzdury ale sie na tym kompletnie nie znam. Myslalem nad: Moto G LTE 2gen; Lumia 735; Xiaomi Redmi 2; lg spirit 4g late; Lenovo a806; asus zenfone5 Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez avrack4 Cytuj Link to post Share on other sites
wyborowy1 1 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Ja moge polecic z tych co wymieniles lumie 735, znajomy ostatnio kupil i sie troszke tym bawilem, wiec moge stwierdzic, ze plynnie chodzi i sie nie scina a do tego ten windows phone nie jest taki tragiczny jak mi sie wydawalo. Wydaje mi sie, ze ta lumia w tej cenie bedzie odpowiednia Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Lumia 735, Lumia 640Motorola Moto G2 / 3 Cytuj Link to post Share on other sites
montex 30 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 @Up Moto G3 to raczej nie w tym budżecie. Z tych modeli zostawiłbym tylko L735/640/Zenfona/Ew. moto g 2. Zenfone ma przewagę nad nimi w postaci opcjonalnych 2gb pamięci ram. Miałem L735 tylko denerwował mnie brak niektórych apek, teraz powinno być trochę lepiej. Aktualnie mam spirita, zdarzają się lagi, ogółem 735 była lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
avrack4 0 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) nie musze sie koniecznie trzymac tych modeli, ja tylko podalem propozycje jak ktos ma cos ciekawszego w tej cenie to prosze o sugestie . ps co sadzicie o lg g3s (laserowy autofocus 8mpx)Jeszcze zobaczylem ze tu mozna troche doplacic I kupic huaweia p8 lite albo g2. co sadzicie o jakosci nagrywania i zdjeciach Huawei vs nokia I g2? @Up Moto G3 to raczej nie w tym budżecie. Z tych modeli zostawiłbym tylko L735/640/Zenfona/Ew. moto g 2. Zenfone ma przewagę nad nimi w postaci opcjonalnych 2gb pamięci ram. Miałem L735 tylko denerwował mnie brak niektórych apek, teraz powinno być trochę lepiej. Aktualnie mam spirita, zdarzają się lagi, ogółem 735 była lepsza Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez avrack4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts