erdeka91 0 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam! W przyszłym tygodniu nadchodzi czas przedłużenia umowy mojego ojca - miesiąc temu kupiłem mu pancerny telefon, a sobie Lumię 735, którą jestem wręcz oczarowany. Stąd też telefon będzie brany po to, by na nim jak najwięcej zarobić. Huawei oczywiście znacznie lepszy wybór jeśli chodzi o specyfikację, ale czy przy odsprzedaży zarobię na nim więcej niż na Spiricie? Pozdrawiam oraz dziękuje za wszelkie odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Spirit za ok 500 sprzedasz a P8 lite za ok 800 Wystarczy przejrzeć allegro i poprzeglądać ceny Cytuj Link to post Share on other sites
erdeka91 0 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Nie ukrywam, że prócz finansów zależy mi również na tym, by telefon sprzedać dosyć żwawo. Czy na Huawei'a, jeśli będę chciał otrzymać za niego kwotę ~780 zł znajdę szybko nabywcę? Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Raczej znajdziesz - telefonik bardzo fajny, oczywiście idzie go zrobić pod siebie jak wszystko na androidzie więc szybko znajdziesz nabywcę.. Cytuj Link to post Share on other sites
erdeka91 0 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 W takim razie wszystko jasne. Serdecznie pozdrawiam oraz dzięki za odpowiedzi! Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Telefon tanieje z dnia na dzień, 770zł kosztuje nowy P8 Lite z przesyłka do Polski, a w drugim obiegu też ich przybywa i cena spada. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts