agreso 0 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Cześć chcę złożyć komputer i liczę na Waszą pomoc, moje drugie podejście na forum: Zastosowanie komputera : montaż filmów hd, rendering, photoshop, illustrator gry: gta V i wiedźmin Maksymalna kwota : 2k może być pare stówek więcej Których części potrzebuję : zasilacz, cpu, płyta główna, dysk ssd, pamięć, chłodzenie? Czy będę podkręcać sprzęt? : możliwe Rozdzielczość mojego monitora i model: gateway 1680x1050 w przyszłości do zmiany na wyższy Specjalne wymagania : Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : obudowa gateway gm5626, wchodziła tam płyta główna w standardzie uATX, nagrywarka, mam już kartę Asus R9 270x 2GB, karta wifi, karta tv Własna propozycja zestawu : Inne : - Zaproponujcie coś rozsądnego, pozdrawiam Tomek Cytuj Link to post Share on other sites
rybak09 0 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Grafikę rozumiem że narazie zostawiasz. Możesz wziąć najnowsze i5 6600K + płyta + ddr4 Ale do renderingu może lepiej i7 + tańsza płyta + ddr3 zasilacz dysk ssd //brak argumentacji, niekompetencja Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez kajtek. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Powiedz w jakim sofcie pracujesz. Używane części wchodzą w grę ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts