syber 0 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam. Szukam telefonu w kwocie którą zaznaczyłem w temacie. Wolałbym żeby to jednak była nówka ze sklepu aniżeli serwisy aukcyjne typu allegro/olx. Rozmiar najlepiej 4.5/4.7 w ostateczności 5 cali. System raczej android. Będę go używał do rozmów, sms i internetu (gry zbędne). Fajnie jakby był w miarę płynny chociaż a bateria wytrzymywała przynajmniej jeden dzień intensywnej pracy. Pamięci ROM dużo nie potrzebuje, z 8gb wystarczy (choć zależy ile zajmuje system). Aparat to w zasadzie tylko tylni i w sumie tylko do fotografowania notatek i dokumentów choć lampa błyskowa też by się przydała (jako lataraka). Myślałem nad Sony xperia e4g, Motorola moto e lte, lg g2 mini i pewnie bym wziął motorole gdyby nie brak lampy (diody). Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Może jednak skusisz się na WP ?Lumia 640 / 735 w tej kwocie wpasowuje się idealnie... Cytuj Link to post Share on other sites
syber 0 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Ogólnie sprzętowo fajne te lumie ale 735 nowej ze sklepu nie kupie a jak wspomniałem z serwisów aukcyjnych wolałbym nie brać. System niby szybki choć znajomy ma lumie 1320 i twierdzi że tak naprawdę to tylko dzięki animacji wydaje się że telefon szybko działa. Ale dzięki za propozycje. To co z androidów w takim razie? Cytuj Link to post Share on other sites
syber 0 Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Trochę mnie nie było z braku czasu choć widzę brak aktywności. Powiedzmy, że budżet 700zł i android.Myślałem o asusie zenfone 5 ale bateria wydaje mi się w nim dramatem. B-brandami typu goclever czy kruger&matz warto się zainteresować czy raczej nie bardzo? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Motorola Moto G 2 generacji albo LG G3s Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Moto E LTE i LG Leon 4G jeśli chcesz Lollipopa i możliwość korzystania z LTE (oba 4.5 cala, 8 GB i 1 GB RAM) albo myPhone Cube 16 GB - dual sim, kit lat, 16 GB i 1 GB RAM, aparat 8 Mpx z lampą. Cytuj Link to post Share on other sites
syber 0 Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 A LG Spirit? Wart jest swoich pieniędzy? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Wart jest swoich pieniędzy ekran hd,snapdragon 410,dobry aparat i niezły design,nie jest to może jakiś super smartfon w bardziej wymagające gry się nie pogra,ale do codziennych czynności będzie dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts