Kelkorn 0 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam, Ostatnio z uwagi że w swojej obudowie mam 7 normalnych wentylatorów (jak w sygnaturce) poza coolerem na CPU męczy mnie więc pomysł zakupu kontrolera obrotów. Chciałbym mieć władzę nad nimi (aktualnie Hub z obudowy pozwala na 5-12V) aby je móc wyłączyć kiedy nie są potrzebne. Jest ktoś w stanie coś polecić? Myślałem nad http://www.morele.net/lamptron-panel-fc-touch-fan-controller-5-25-czarny-lamp-fc0092h-552925/ Choć fajnie by było mieć też możliwość wyłączenia wyświetlacza. Cytuj Link to post Share on other sites
khern 4 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Mam i bardzo sobie chwalę. W tym modelu wyświetlacz się wygasza i wtedy masz tylko mała ikonkę zasilania w rogu.Tak to wygląda u mnie (zdjęcie zgodnie z tradycją na szybko robione skarpetką)http://s10.ifotos.pl/img/lamptronj_wqwsnqe.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kelkorn 0 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 @up Tylko z tego co widzę niestety nie można go nigdzie dostać. Zna ktoś jakiś podobny jakościowo zamiennik? Cytuj Link to post Share on other sites
Skurax 3 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja mam Gelid speedtouch 6. Ale nie ma tam automatycznego wygaszania(trzeba wcisnac przycisk). Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Skurax Cytuj Link to post Share on other sites
vidio 19 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 scythe kaze server polecam, 2 szt. u mnie już ok. 3 lata hulają Cytuj Link to post Share on other sites
emilko1994 97 Napisano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Phobya Touch, praktycznie to samo co gelid speedtouch, tylko ma białe podświetlenie, gelid ma niebieskie, 30W na kanał i zakres 5-12 V. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts