Violence789 2 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam chcę kupić ten telefon http://olx.pl/oferta/htc-one-m9-gray-CID99-IDbf96B.html#58b897b862czy to dobra oferta ? Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Jeżeli chcesz przegrzewający się telefon na zime,to możesz kupić,ale radzę umawiać się tylko na odbiór osobisty,żeby nie było problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Odpuść sobie ten M9, piekarnik - to samo z Z3+ i LG Flex 2, może lepiej już M8? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Jak bardzo chce to niech kupi iego wybór Co do tej oferty to zapytaj jaki jest dowód zakupu bo nic nie jest napisane o tym Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Co wy się tak uczepiliście się tego telefonu. Może jestem do tej firmy przekonany. Może podobają mi się ich telefony. Może nie chce mieć przycisków na tyle obudowy i skórzanej klapki którą znając życie trzeba będzie wymieniać co 2 miesiące mowa tu o LG G4. Ani żadnego samsunga który kształt i nakładka systemowa mnie zniechęca ? Każdy ma inny gust poza tym nie jest to wybór który zmieni moje życie telefon się kupuję jaki się chce. I dzięki za opdowiedź dawid032 Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Forumowicze chcą Cię przestrzec przed zrobieniem błędu, jednak sami takowy popełniają, gdyż robią to zbyt nachalnie. Tak, jakby wybierali urządzenie dla siebię. Jeżeli o kupowanie na OLX chodzi, to najlepiej spotkać się osobiście. Należy zwrócić uwagę na sam produkt (stan, autentyczność etc.), akcesoria (mniej ważne), jak i "papierki" (dowód zakupu, karta gwarancyjna etc.). Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedź i też tak myślę jak ty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts