decefeel 0 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam. Mam problem z telefonem LG G2 mini, mianowicie nie można się do mnie dodzwonić, smsy nie dochodzą ani nie mogę wykonać połączenia wychodzącego. Dopiero po kilku próbach automatycznego znajdowania sieci telefon zalapie i wtedy dochodzą wiadomości i można wykonać połączenie, lecz za chwilę znowu to samo, oraz co jakiś czas telefon traci sieć i po chwili ją znajduje. Uprzedzajac pytania, Android po aktualizacji na Lollipop 5.0.2, próbowałem w każdej kombinacji, 2G, 3G, 2G/3G, 2G/3G/LTE, zawsze to samo Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Czy na innej karcie dzieje się tak samo ?? Oraz, czy po aktualizacji przywracałeś ustawienia fabryczne ?? Jeśli nie to zgrać wszystkie dane/ zrobić ich backup i zrobić reset. ( jednak najpierw sprawdzić z inną kartą ) Cytuj Link to post Share on other sites
decefeel 0 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Po aktualizacji były fabryczne ustawienia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts