pawellaby 1 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam !jak w temacie !!!co wybrać ? słucham wszystkiego i niczego w sumie )mój napęd to x fi titanium zamówiłem wczoraj geniusy i nie wiem czy dobrze zrobiłem , jeszcze nie doszły i moge to zmienić ... nie lepiej wyło wziąć te edifiery lub coś innego Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 W sieci chodzą plotki, że edifiery. Sam mam 1600III i nie mogę narzekać. Jakość wykonania nie odbiega od jakości dźwięku. Bardziej do odsłuchu niż do dudnienia. Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A jeżeli słucham sporo rapsów i dubstepów ? A jeżeli słucham sporo rapsów i dubstepów ? i nie koniecznie tylko do odsłuchu Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A jeżeli słucham sporo rapsów i dubstepów ? http://img02.staticclassifieds.com/images_tablicapl/94892957_7_644x461_zabytkowa-sieczkarnia-z-napedem-konnym-kierat-menzel-przed-wojenny-.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
yukki 121 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam ! jak w temacie !!! co wybrać ? słucham wszystkiego i niczego w sumie ) mój napęd to x fi titanium zamówiłem wczoraj geniusy i nie wiem czy dobrze zrobiłem , jeszcze nie doszły i moge to zmienić ... nie lepiej wyło wziąć te edifiery lub coś innego Tfff, mam 1800a, na szczęście tylko jeszcze przez jakiś czas. No przede wszystkim nie ma co wiele oczekiwać od głosnikow za 200zł . Też slucham głównie dubstep, nightcore i podobne, gdzie bass jednak jest potrzebny, ale tutaj wiele go nie ma. W niektorych utworach po prostu dudni, ale to może być wina złego romieszczenia. U mnie treble i bass ustawione jest do końca, ale i tak czegoś brakuje, nie Wiem jak to opisać, szczegółości? No i weź pod uwagę, że jak nie korzystasz to zawsze musisz wyłączć, bo buczą, co jest wkurzajace. Ogólnie to na twoim miejscu wolalbym za te 200 kupić jakieś sluchawki, bo na moich sporo tanszyc słuchawkach akg k518 słucha się jakoś lepiej niż na tych głosnikach. Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jak słuchasz muzyki z podkręcaniem bassu na full to nie potrzebuję więcej rad ) Ja każdego sprzętu jaki kiedykolwiek miałem słucham na flat. mam słuchawki hyperx cloudy - dzieki za rade Cytuj Link to post Share on other sites
yozone 65 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) U mnie treble i bass ustawione jest do końca, ale i tak czegoś brakuje Po takim przesterowaniu sygnału napewno. @autor wystarczy spojrzeć na zdjęcia obu zestawów i nie ma się nad czym zastanawiać. Geniusy są jedynie dopiskiem na długiej liście pierdziawek komputerowych Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez yozone Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 głośniczki przyjdą , odsłucham jak stwierdzę ze shit to odeśle (przecież mam 14 dni : DD) Anulowałem te geniusy !! nie ma to jak dzwonić do firmy o 12 w nocy ale udało sie )jestem w stanie dołożyc do tych Edifier R1280T jakies inne propozycje ? ludzie chwalą MODECOM MC-MHF60 , ale nie koniecznie chce dokładać i niekoniecznie potrzebny mi sub. mik napisal o r1600tiii ale to już za drogo... Cytuj Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Co to za sklep, że o północy odbierają telefony? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Modecomy fatalnie wykonane. Mialem 2 szt 56. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ramzesx 163 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Nie ten budżet i wielkość, ale dobre do wszystkiego - solo 6c Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Edifier R1280T ? z tego co szukam w podobnych postach, sporo ludzi się na nie decyduje doszły mi te geniusy jednak dziś. napisze dosłownie - o mało się nie pożygałem i nie wiem skąd się wzięła choć jedna pozytywna opinia na ich temat. ||oddaje i zamawiam edifier r1280T Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez pawellaby Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 ja mam edifiery R1600TIII i jestem z nich zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Przyleciały moje edifiery r1280T ! coś pieknego ! taki sprzet to ja moge polecic ))! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts