PureBasilisk 1 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam proszę o pomoc w dobraniu słuchawek za cenę ok 300 zł do gier moja płyta gł. to MSI Z97-g43 nie mam osobnej karty dźwiękowej. Słuchawki powinny być wygodne i ładne. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez PureBasilisk Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 i leniwe ja ty nawet na pierwszej stronie masz podobny temat(a na nastempnych z 100 podobnych) nie przesadzasz czasem ?pozatym nawet przyklejonych postów ci się przeczytać nie chce Cytuj Link to post Share on other sites
pawellaby 1 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 to kup jakieś wygodne i ładne do 300zł , w saturnie napewno ktoś ci doradzi które są wygodne i ładne bo pewnie samemu nie bedzie ci sie chciało tego sprawdzac 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts