Mathas 2 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam Panowie i Panie. Tak jak w temacie, szukam nowego smartphona w cenie do 1300 zł. Odpadają Nokie i LG-ki. Ekran powinien być koło 5 cali. Telefon wykorzystuje w dużej mierze do internetu,filmów, czasami zdarzy się jakaś gra. Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Z3 Compact, S4 ze Snapdragonem 800, ewentualnie jeśli się uda zdobyć Galaxy S5 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Czemu LG odpada ? S5, Z2, Z3c, One E8 Cytuj Link to post Share on other sites
Rudinxon 32 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ja o siebie polecę Z2 Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Miałem możliwość pobawić się troche LG G3, ale to zdecydowanie nie moja bajka. Nie podoba mi się ich desing ;/ Co do pozostałych, bardzo podoba mi się Z2, ale nie wiem gdzie moge dostac nowke za takie pieniadze. Na aukcjach sa troche drozsze ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Szukaj na olx i allegro od osób które dostały je na przedłużenie umowy Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Przejrzalem oba serwisy, niestety w tej cenie nie dostanie się go raczej. Za to zainteresowala mnie Xperia M4 Aqua. Co o niej myslicie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Niezły telefon jeśli cena nie przekracza 900zł. Spoko ekran, w miare dobre aparaty. Bardzo sie nagrzewa, tył obudowy troche trzeszczy. Największy minus to 8gb wbudowanej pamięci. Większość niestety egzemplarzy w niższej cenie takich jest Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Jego cena na allegro (ze sklepu) to około 1200 zł Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Wiem chora cena. Przez to lepiej szukać na olx ale tam znowu są wersje 8gb Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) No nic, chyba nic lepszego w tej cenie nie znajde ;/ A co myslicie o tym? Wyglada świetnie http://www.neonet.pl/honor_6_black.html @Up Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Mathas Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 musi być nowy ? jak nie to szukaj uzywki P8 z ppaierami na gwarancji bedziesz mega zadowolony bo to bezposredni kokurent dla G4 i s6 Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Dobra, mam do wyboru u operatora Z3/Z3 Compact/HTC M8s. Który wybrać, bo mam straszny dylemat ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ja bym prawdopodobnie wziął compacta Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Bierz to co Ci lepiej leży w dłoni. M8s ma Snapdragona 615 a nie jak M8 Snapa 801. Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Cholera, wszystkie leżą dobrze w ręce, ale najbardziej skłaniam się w strone Zetek. Do jutra muszę wybrać, a przede mną trudny wybór. Swoją drogą, ciekawe czy powszechny problem z pękającym szkłem jest tak samo częsty w compactach jak i pełnowymiarowych Zetkach? Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Samoistnym pękaniu? Masa moich znajomych ma różnorakie Zetki począwszy od Z , Z Ultra na Z3+ kończąc, sam również miałem. Na prawdę oglądam te telefony na co dzień i nie słyszałem o takim przypadku. Muszą być spełnione jakieś nienaturalne warunki termiczne by coś takiego się wydarzyło. Ba, moja Zetka kilka razy poleciała na ziemię z wysokości ponad 1m, upadając różnymi pozycjami jak jeszcze nie miałem żadnego bumpera i na szkle śladów nie było. Wiadomo oczywiście , że wszystko ma znaczenie: rodzaj nawierzchni, siła upadku i niezaoblone, opuszczone pod ramki plecy Xperii ale prawdą jest , że Zetki to bardzo solidne telefony i jak ktoś mówi , że Samsungi starsze niż S6 i LG mogą się równać z nimi wykonaniem to w duchu po prostu śmiecham. Podobnie gdy mowa jest o kolorach Amoleda ale to już bardziej dyskusyjna i zależna od gustu kwestia. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 To miałeś niezłego farta:) A ja widziałem na włsne oczy samoistnie pękniętą szybke tylną. Kolega co ze mną wynajmował pokój na studiach miał Z1. Budzi sie rano a tam pęknięcie po przekątnej na całą długość ale o dziwo pod palcem nie było to wyczuwalne. Dziwna sprawa. W serwisie stwierdzili że musiał upaść a nie miało to miejsca Kolejny to Szafa co ma kanał Testhub na youtube. Poszła mu sama szybka w Z3. Też z tego co pamiętam jak rano wstał to to zauważył. Mówił o tym w którymś nagraniu Cytuj Link to post Share on other sites
Mathas 2 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Z tego co wiem to jeśli telefon nie ma żadnych śladów upadku, a na ekranie nie pojawił się pajączek tylko podłużne pęknięcie to serwis przyjmuje fona na gwarancje. W innym przypadku, polskie serwisy odsyłają z kwitkiem, a szkoda, bo naprawa telefonu pewnie koło 700 PLN ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
kradneslomki 0 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) A co byś powiedział na Oneplus one? 1302zł z wysyłką z UK ze strony producenta wersja 64GB. Dość popularny ostatnimi czasy.Sam szukam, i mam dylemat bo Samsungi mi sie nie podobają za krótko żyją(software+słaba nakładka). Odpada dlatego S5.Lg G3 odpada bo QHD ekran i ma przez to ścinki i słabszą baterię.Z2 odpada, bo za delikatny jest jak upadnie i jest droższy.Także ja chyba się skłonię ku Oneplus One.W sumie ostatnio słyszę jeszcze o tym Huawei P8 ale nie wiem jak z oprogramowaniem do niego. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez kradneslomki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts