Jaro112 0 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam Zabieram się za zakup pierwszego smartfona. Planuję przeznaczyć na ten cel ok 500 zł i wziąć "nówkę". Przeglądałem już forum jak i kilka stronek z opiniami i kilka telefonów wpadło mi w oko, jednak zawsze któremuś czegoś brakował. Poszukuję czegoś takiego: budżet jakim dysponujesz: 500 zł gdzie i jak zamierzasz dokonać zakupu (w sklepie internetowym) wolisz nówkę czy może być używany (wolę nówkę z pełną gwarancją) preferowany rozmiar wyświetlacza (4-4,5") preferowany system mobilny (Android lub Windows Phone) do czego będziesz używać urządzenia (dzwonienie/sms, robienie zdjęć, internet (poczta, facebook, youtube etc) najważniejsze wymagania (aparat robiący ładne zdjęcia (drugi aparat też miło widziany), długi czas pracy bez ładowania, nie za duży (mniejszy niż Nokia/Microsoft Lumia 535) Pierwsza była Lumia 535, niby wszystko fajnie do momencie jak nie wziąłem do ręki w sklepie. Jest po prostu za wielkim telefonem (za szeroki na mój gust) obecnie mam dogorywającą Nokie C2-01, może dlatego moje wrażenie jest takie, że Lumia to kolos. Z innych na które zwróciłem uwagę to LG L Fino, HTC Desire 320 oraz Jiayu G2F. Który z nich jest warty zakupu? A może ktoś ma lepszy pomysł, coś z poza wymienionych? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 A może Lumia 735? Świetny ekran, bardzo dobre aparaty, nie jest taka wielka. Bardzo ciekawy design Cytuj Link to post Share on other sites
Jaro112 0 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Trochę za droga. Dobrze by było jakby telefon się w 500zł zamknął Cytuj Link to post Share on other sites
petekolakowski 17 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Lumia 535. 5 cali ale bardzo fajny i ladnie wygladajacy telefon. Niezly aparat, 1gb RAM, no i niedlugo Windows 10. Cytuj Link to post Share on other sites
james4444 13 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Lumia 535. 5 cali ale bardzo fajny i ladnie wygladajacy telefon. Niezly aparat, 1gb RAM, no i niedlugo Windows 10. Pierwsza była Lumia 535, niby wszystko fajnie do momencie jak nie wziąłem do ręki w sklepie. Jest po prostu za wielkim telefonem (za szeroki na mój gust) obecnie mam dogorywającą Nokie C2-01, może dlatego moje wrażenie jest takie, że Lumia to kolos. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 735 za 500 na olx znajdziesz od ludzi przedłużających umowę albo Lumia 640 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts