tomoyokiv 0 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam. Potrzebuje zasilacza do i5-4690k + GTX 970 Aktualnie mam XFX 450W Wszystko z nim spoko ale mam okazje go opchnąć za dobrą cene wiec... Zmieniam zasilacz bo ten xfx ma tylko 1 wejscie pci-e a moj gtx 970 potrzebuje 1x8pin, 1x6pin Aktualnie jade na molexach, ale wole zmienić zasilacz i miec święty spokój http://www.forumpc.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png Mój przedział cenowy +/- 200zł Czy Zasilacz Thermaltake Smart SE Modular 530W bd dobrym wyborem. Bardzo mi zależy na odpinanych kablach. Z tego co widze ten zasilacz takie ma. Bedzie to dobry wybór czy polecicie cos lepszego ? Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5522 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Czy Zasilacz Thermaltake Smart SE Modular 530W bd dobrym wyborem. W tej cenie to zdecydowanie najlepszy wybór. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts