malormer 0 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Poszukuje sprzętu PC/notebook Potrzebuje sprzędtu który sobie poradzi z programowaniem w java, z programami graficznymi oraz symulowaniem baz danych. Będę także na nim grać (skyforge,lol, cs, wow jeśli legion nie zawiedzie, Company of Heroes 2). Narazie granic cen nie podaje. Jestem ciekaw propozyczji i wtedy zdecyduje ile chce na niego wydać. Wszelkie propozycję są mile widziane. Jak pisałem interesują mnie zarówno gotowe zestawy, notebooki, all-in-ony oraz do samodzielnego złożenia. Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez malormer Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11369 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mógłbyś trochę ułatwić sprawę. Najpierw to Ty się zdecyduj co chcesz oraz ile chcesz wydać. Cytuj Link to post Share on other sites
malormer 0 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Załóżmy że narazie jestem w stanie wydać 8 tys . Ważne dla mnie jest by za te pieniądze mieć sprzęt o najwyższej możliwej jakości więc jestem otwarty na wszelkie propozycje W tych 8 tys liczę także monitor. Ważne jest by starczył mi do końca studiów oraz na pracę po nich na nim ( czyli jakieś 4-5lat) Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez malormer Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts