speerpre 1 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam! Szukam telefonu o mniej więcej takich wymaganiach jak poniżej. Czy w takiej kategorii cenowej dostanę coś rozsądnego? Myślałem nad Huawei P8 Lite (~980zł) Będzie coś lepszego w takiej cenie? Zakładam nowy temat bo jako jeden z niewielu nie zależy mi na grach na tel na wydajności w codziennym użytkowaniu - może da się coś lepszego dobrać pod to jeśli pominiemy gry mój budżet : 800 zł +/- 200zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklepy internetowe/ allegro nówka czy używka : nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : jakoś 4.5 / 4.7 / 5 preferowany system mobilny : android do czego będę używać urządzenia : internet (zależy mi na wygodnym przeglądaniu internetu - i stron i youtube, chrome na tel z minimum kilkoma otwartymi zakładami, dobry aparat - NIE BĘDĘ używać telefonu do gier) moje najważniejsze wymagania : dobry aparat, płynne działanie, dobra bateria Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez speerpre Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ten P8 lite albo Motorola Moto G 3 generacji Cytuj Link to post Share on other sites
Mr Green 0 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 To ja się podepnę pod temat a co do gier to odpalić jakieś angry birds i to wszystko Fajnie by było nagrywanie 1080p 60 kl/s ale to już na boczny tor Co do P8 lite również się zastawiam nad tym tel ale bateria ponoć kiepska. Moto G 3rd tylko 2gb ram ale pewnie rzucą cene 1100+ ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Ta z 1 gb ramu też daje rade bo ma czystego androida. Aparaty bardzo dobre Moto G 1 generacji już dawała rade Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Mr Green 0 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Tak ja cie rozumiem ale ja juz od 3 lat jade na sgs + (i9001) i szanuje tel dlatego to co kupie najlepiej aby przetrwało kolejne 3 lata Może warto poczekać na win 10? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Windows to już co inengo. Te co na 8.1 jadą nawet starsze modele typu 920 to dają rade. Wiadomo inny ekran aparaty itp. Mają być nowe modele już typowo od 10 Ma swoje plusy i minusy ale patrząc długoterminowo to jest dobry Cytuj Link to post Share on other sites
Mr Green 0 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Tak Windows to co innego miałem przez kilka dni tel na Windowsie i jakoś mi nie przypadł do gustu. Dlatego pokładam nadzieje w Win 10 Ale jak miałębym na tą chwile wybrać to chyba P8 Lite gdyby motorola była do 1000zł z 2gb ram to bym się nie zastanawiał na plus Moto G jest czysty android i aktualizacje. Cytuj Link to post Share on other sites
speerpre 1 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ok, dzięki za odpowiedź Najpewniej wybiorę P8 bo mój brat tez ja poleca zatem jeśli kolega co się podpiął nie będzie miał pytań to niech da znać, że temat można zamknąć Cytuj Link to post Share on other sites
Mr Green 0 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Teamt można zamknąć poczekam na moto g z 2gb ram moze się pojawi u nas nie długo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts