Grimy 5 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam, Przymierzam się do kupna wyżej wymienionej karty i wybór padł na 2 modele: 1. Asus GeForce GTX 970 DC2 OC Black 2. Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming Pytanie następujące, który z podanych modeli będzie lepszym wyborem. Może ktoś polecić coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
Naksos 103 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Z tych duch wybrałbym Gigabyte Cytuj Link to post Share on other sites
zwolay 26 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Mam MSI -nie mogę powiedzieć złego słowa.Super się kręci,nie hałasuje-cud miód i orzeszki! Cytuj Link to post Share on other sites
Naksos 103 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor chyba pyta jasno GIGABYTE czy ASUS. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Było to już wałkowane tyle razy...Wystarczy że wpiszesz sobie obydwa modele w google i porównasz parametry.Gigabyte ma wyżej taktowany rdzeń bo 1178GHz natomiast ten akurat Asus ma 1114GHz na rdzeniu.Gigabyte jest przez to wydajniejsza.Posiadam akurat ten model Gigabyte i mogę powiedzieć że jest przede wszystkim chłodna,ale i głośniejsza.Jeżeli nie zależy ci na ciszy (na przykład grasz w słuchawkach) to bierz Gigabyte. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez login1969 Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 gigabyte lepsza konstrukcja chłodzenia, jak się przyjrzysz ASUSowi, ale głośniejsza , a jak reszta podzespołów , którą firmę preferujesz Cytuj Link to post Share on other sites
Grimy 5 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 nie mam preferencji co do konkretnej firmy ale chyba jednak się skusze na Gigabyte Cytuj Link to post Share on other sites
zwolay 26 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Autor chyba pyta jasno GIGABYTE czy ASUS. czytaj wątki uważnie i -co najważniejsze -do końca: Może ktoś polecić coś innego? Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez zwolay Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts